CaddeHamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, 32. yaşına girdi! 'Ben mutluyum, hem de çok!'

Hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, 32. yaşına girdi! 'Ben mutluyum, hem de çok!'

21.08.2024 - 11:57 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda bebek beklediğini duyuran güzel oyuncu Neslihan Atagül, 32. yaşına girdi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından karnı burnunda karelerini, duygusal bir not ile yayınladı.

Hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, 32. yaşına girdi Ben mutluyum, hem de çok

'Fatih Harbiye' (2013-2014) dizisinde tanışan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun, set arkadaşlıkları kısa süre sonra gerçek aşka dönüşmüştü. Oyuncu çift, 2016'da hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

"İYİ GİDİYORUZ SEVGİLİM, DEVAM EDELİM"

Nisan 2023'te final yapan 'Gecenin Ucunda' dizisinde başrolleri paylaşan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde 8'inci evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı.

Atagül, 8 Temmuz'da yaptığı paylaşıma, "İyi gidiyoruz sevgilim, devam edelim" notunu düşmüştü. Doğulu ise "Bu sene sekiz, bundan sonrası sonsuz" ifadelerini kullanmıştı.

BEBEK MÜJDESİ VERDİ

Doğulu ve Atagül'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Hakkında çıkan 'hamilelik' iddialarını Atagül şu sözlerle doğrulamıştı:

Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Atagül, 32. yaşına girdi. Ünlü isim karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Atagül gönderilerin altına, "Ben mutluyum! Hem de çok! Eşimle, ailemle, heyecanla ve hasretle beklediğimiz evladımızla çok mutluyuz. Güzel dilekleriniz, dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. Sizler de iyi ki varsınız!" notunu ekledi.

Haberin Devamı

Hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, 32. yaşına girdi Ben mutluyum, hem de çok

"SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Güzel oyuncunun eşi Kadir Doğulu da doğum günü paylaşımı yapmayı ihmal etmedi. Doğulu eşiyle paylaşımlarına: 'İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çoook uzun yıllarımız olsun… Seni Çok Seviyorum…' notunu düştü.

Hamile olduğunu duyuran Neslihan Atagül, 32. yaşına girdi Ben mutluyum, hem de çok