GalatasarayKerem Aktürkoğlu: Türk futbolcuları değersizleştirmeyelim

Kerem Aktürkoğlu: Türk futbolcuları değersizleştirmeyelim

03.09.2023 - 00:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu: Türk futbolcuları değersizleştirmeyelim

Süper Lig'in 4. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar rakibini 3-0'la mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu.

Haberin Devamı

Maçın ardından Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Kerem Demirbay açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Haksızlık demeyelim de kötü performansı değerlendirebiliriz. Kime göre kötü? Ben saha içerisinde takıma yardımcı olduğumu düşünüyorum. Analizlerde de hocalarımızla aynı şeyleri düşünüyoruz. Hatalar oluyor. Hata yapıyorum diye geri plana çekilmedim. Sahada korkmadan, çekinmeden oynarım. Bu da oyun stilimden dolayı farklı gözüküyor."

"Çok top kaybetmişim gibi gözüküyor. Ben deneyerek bir şeylere sahip oldum. Bu noktaya öyle geldim. Galatasaray'da kaptanlığa bir şeyleri yaparak, çalışarak geldim. Bundan sonra gol atamayabilirim, asist yapamayabilirim. Önemli değil, takım kazansın. Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz."

Haberin Devamı

"Türk futbolcuları değersizleştirmeye çalışıyorlar, değersizleştirmeyelim. Ben olurum, başkası olur. Bu çok önemli."

'SÜPER LİG'İN KALİTESİ ÇOK YÜKSELDİ'

Gaziantep FK maçının ardından konuşan Dries Mertens, milli aradan önce iyi motive olduklarının altını çizerken iyi bir müsabaka oynadıklarını vurguladı.

Mertens'in açıklamaları şu şekilde:

"İyi bir maçtı. Şampiyonlar Ligi maçı oynadıktan sonra kazandık. Milli takımlara gidişler olacak, motiveydik ve kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde neler olacağını göreceğiz. Güzel bir lig. Türkiye'ye çok iyi oyuncular geldi, ligin kalitesi çok yükseldi. Hazırlanacağız ve Kopenhag ile ilk maça çıkacağız."

KEREM DEMİRBAY: ÇOK RAHATIM

Bu transfer sezonunda Galatasaray'a katılan Kerem Demirbay ise, "Çok mutluyum. Takım olarak çok iyi maç çıkardık. Kolay olmadı. 2 gol ofsayt oldu. Deplasmanda 3-0 kazanmak kolay değil. Lucas Torreira ile çok iyi anlaşıyorum. Saha içinde nereye koşayım, ne yapayım düşüncesinde değilim. Çok rahatım. Arkadaşlarıma da ısındım" dedi.

Kerem Aktürkoğlu: Türk futbolcuları değersizleştirmeyelim

Yazarlar