FenerbahçeÖZEL | Fenerbahçe'de değişim zamanı! Jose Mourinho'dan İrfan Can Kahveci kararı

ÖZEL | Fenerbahçe'de değişim zamanı! Jose Mourinho'dan İrfan Can Kahveci kararı

03.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımda milli aradan sonra değişim yaşanacak. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun İrfan Can Kahveci ve En Nesyri ile ilgili kararını verdi.

ÖZEL | Fenerbahçede değişim zamanı Jose Mourinhodan İrfan Can Kahveci kararı

Fenerbahçe’de sezon başından itibaren farklı isimlere şans veren Teknik Direktör Jose Mourinho, sadece Alanyaspor karşısında Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup eden ilk 11’ini bozmamıştı. Portekizli çalıştırıcının milli aradan sonra da kadroyu değiştireceği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Maximin’in performansı istenilen seviyeye ulaşmazken Mourinho’nun onu kulübeye çekeceği, Dusan Tadic’e sol kanatta şans vereceği, sağda ise İrfan Can Kahveci’nin forma giyeceği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun geçen sezon kariyer sezonunu yaşayan milli futbolcuya çok güvendiği ifade edildi.

Alternatifli kadrosunu kullanmak isteyen Jose Mourinho bir değişikliği de forvet mevkiinde yapacak. Hem yönetimin hem de Sportif Direktör Mario Branco’nun transferi için çok uğraştığı yıldız golcü En Nesyri yeni dönemde daha fazla şans bulacak. Edin Dzeko’nun sezona çok iyi başlamasının ardından Faslı futbolcu istediği süreleri alamamıştı. Milli aradan sonra En Nesyri de daha fazla süre bulacak.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun, Dzeko’yu zaman zaman dinlendireceği ve forvet hattında da rakibin sistemine görev farklı tercihler vereceği bildirildi. Yeni dönemde her ismi değerlendirmek isteyen tecrübeli çalıştırıcının bütün oyuncularına ‘her an forma giyecekmiş gibi hazır olun’ mesajını verdiği öğrenildi.

CHILWELL SÜRPRİZİ

İngiltere’den Fenerbahçe ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre, Chelsea’de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki sol bek Ben Chilwell, menajerler tarafından Fenerbahçe’ye önerildi.

Chilwell ile ilgilenen kulüpler için en büyük sorunun futbolcunun yüksek maaşı olduğu vurgulandı. Deneyimli futbolcunun haftada 200 bin sterlinden fazla kazandığı ve olası bir kiralık transferinde Chilwell’in gideceği takım ile Chelsea’nin başarılı sol bekin maaşını ortak ödeyebileceği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösterilen Ben Chilwell’in Chelsea ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

YÖNETİMİN GÖZÜ FIRSAT TRANSFERİNDE

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda başarılı bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe’de yönetim Portekizli çalıştırıcıya alternatifli bir kadro teslim etti. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun, idarecilerden herhangi yeni bir transfer talep etmediği ortaya çıkarken, yönetimin fırsat transferine kapıyı kapatmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli idareciler, menajerler tarafından önerilen isimleri, Jose Mourinho’nun da onayı olması halinde kadrosuna katma kararı aldı. Yönetimin, kulübün mali durumunu da göz önünde bulunduracağı vurgulandı.

Yazarlar