CaddeBoşandıktan 20 gün sonra yeni bir ilişkiye başlamıştı! Eski eşiyle pozu olay yarattı

Boşandıktan 20 gün sonra yeni bir ilişkiye başlamıştı! Eski eşiyle pozu olay yarattı

03.09.2024 - 16:27 | Son Güncellenme:

'Güldür Güldür'de hayat verdiği 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile boşandıktan sadece 20 gün sonra şarkıcı Nez ile yeni bir aşka başladığını duyurmuştu. İkili geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandırmıştı. Atilla ve eski eşi oğullarının okul günü için bir araya geldi.

Boşandıktan 20 gün sonra yeni bir ilişkiye başlamıştı Eski eşiyle pozu olay yarattı

Rüştü Onur Atilla ile Sinem Ayyıldız, 2014'te nikâh masasına oturmuştu. Kemal ve Uygar adında iki çocukları olan çift, 10 yıllık evliliklerine 10 Haziran'da tek celsede nokta koymuştu.

Haberin Devamı

'Güldür Güldür'de 'İbrahim' karakterine hayat veren 38 yaşındaki oyuncu ile şarkıcı Nez (45), boşanmadan 20 gün sonra tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, aşklarını ilan etmişti.

"NEZ VE BEN MASUMUZ"

'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Atilla, "Ocak ayında evden ayrıldım ve altı ay içinde boşandık. Anlaşmalı olarak boşandık. Sebepleri bizim mahremimizdir. Nez benim sevgilimdir. Biz çok kısa zaman önce bir ilişkiye başladık. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Nez'in evliliğimin bitmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Evlilik bitirecek yapıda bir insanı hayatıma katamam zaten. Nez'in linç edilmesine izin vermem. Ortada bir ihanet yok. Nez ve ben masumuz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"YOLLARIMIZI AYIRDIK"

Çiçeği burnunda çiftin aşkı kısa sürdü. Nez, bir takipçisinin "Onur Bey'le hiç paylaşım gelmiyor" mesajı üzerine, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık. Bu kadar abartmaya bence gerek yok. Başlarken ne derece güzelse, ayrılıklar da o derece güzel olabilir. Unutmayın ki her bitiş yeni bir başlangıçtır" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞIM YAPTI

Tüm bu yaşananların ardından eski eşler, okula başlayan oğulları Kemal için bir araya geldi. Ayyıldız, eski eşi ve oğlu ile birlikte çekildiği karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ayyıldız, fotoğrafa; "Daha var' dediğim gün gelmiş, Kemal'im okula başlamış... Hayat sana hep güzellikler getirsin canım oğlum" notunu düştü.

Boşandıktan 20 gün sonra yeni bir ilişkiye başlamıştı Eski eşiyle pozu olay yarattı

Yazarlar