FenerbahçeFenerbahçe, İngiliz yıldızı reddetti! Transferde Osimhen etkisi

Fenerbahçe, İngiliz yıldızı reddetti! Transferde Osimhen etkisi

03.09.2024 - 14:41 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet muhabiri Senad Ok canlı yayında aktardı. Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü yıldızı veto ederken Osimhen sonrasında gaza bastı.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet muhabiri Senad Ok, Skorer'den Nergis Aşkın'a açıkladı. Sarı-lacivertli takımın transfer gündemi, Osimhen ve Krunic ayrılığı mercek altına alındı.

Haberin Devamı

OSIMHEN SONRASI REKABET ÇOK ARTTI
Osimhen'i kimse beklemiyordu. Fenerbahçe golcülerini tamamlamıştı zaten. Fırsat transferi. Transfer psikolojik açıdan Galatasaray'da havayı değiştirdi. Transfer sadece teknik, taktik açıdan değil bu motivasyon açısından da önemli. Rekabet çok arttı.

Fenerbahçe, İngiliz yıldızı reddetti Transferde Osimhen etkisi

FERDİ'NİN YERİNE HALA SOL BEK GELMEDİ
Fenerbahçe yönetimini ben eleştiriyorum. Tabi Osimhen'i niye almadı diye değil. Fenerbahçe'nin golcüleri var. Benim eleştirim Ferdi'nin yerine hala bir sol bek gelmedi. Amrabat Fred'in alternatifi değil. Fred'in yedeği yok. Geçen sordum transferle ilgili sol bek olmayabilir dendi.

Hoca transferi istemiyor olabilir ama sen geçen sezon Fred yokken sıkıntı yaşadın. Birkaç hafta idare edebilecek oyuncu almalıydın. Beşiktaş Joao Mario'yu aldı. Rafa sakatlandığında onu yedeklemiş oldu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, TRIPPIER'İ REDDETTİ
Maximin hala tam performans veremiyor. İrfan Can Kahveci oraya geçecek gibi duruyor. Kieran Trippier Fenerbahçe'ye önerildi ve kulüp bunu reddetti.

Fenerbahçe, İngiliz yıldızı reddetti Transferde Osimhen etkisi

GALATASARAY SÜPER LİG'E AĞIRLIK VERECEK
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve Süper Lig'e daha çok ağırlık verecek. Beşiktaş zaten çok iyi durumda. Oğuz Aydın ve Levent Mercan ile Fenerbahçe zorlanabilir o kanatta. Mourinho'yu aldılar tebrik ettik. Şampiyon olmak için yüzde 100 doğru yapman lazım. Yüzde 70 sana yetmiyor. Bu kadar zor şeyleri yapan yönetim basit konuları es geçiyor. Okyanusu geçip derede çırpınıyor Fenerbahçe...

KRUNİC KAFA OLARAK ÇOKTAN GİTMİŞTİ
Krunic daha bugün gidecek. Yaz ayı bitti. Krunic kötü futbolcu değil. Milan'ı şampiyon yapan oyuncularından biriydi. Burada olmadı. Bu adam kafa olarak gitti. Bu adamın gittiğini ekran başındakiler biraz anlar. Çekindiği için 2 metreye pas veremedi. Krunic ile Haziran'da yollar ayrılmalıydı.

FENERBAHÇE TRANSFERDE DURAKLADI
Bu kadro şampiyon olabilir. Ama mesela Oosterwolde'nin yedeği var mı takımda? Genel konu Fenerbahçe'nin doğru transferlerle sezona başladığını ama durakladığını görüyorum. Benim tecrübelerim transfer olacağı yönünde. 50 maç oynayacaklarını söyledi Jose Mourinho, 50 maç Oosterwolde ve Fred oynayabilir mi? Dzeko'nun yedeği var, Maximin'in var.

Haberin Devamı

OSIMHEN SONRASI FENERBAHÇE GAZ BASAR
Normalde Ferdi'nin yerine biri gelecekti. Herhalde istenen profilde oyuncu bulunamadı. Osimhen transferi sonrasında Fenerbahçe gaza basar. Bunun kışı, çamuru, fırtınası, sakatlığı var. Sefere çıkarken dört dörtlük çıkman lazım. Fenerbahçe şu an dünyadaki en iyi hocalarından birine sahip