BeşiktaşBeşiktaş'tan ters köşe transfer hamlesi! Yeni sol bek bulundu

Beşiktaş'tan ters köşe transfer hamlesi! Yeni sol bek bulundu

12.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sol bek bölgesine yeni bir takviye yapmayı planladığı vurgulandı. Siyah-beyazlıların, Avusturya'da forma giyen genç futbolcuyu gündemine aldığı aktarıldı.

Beşiktaştan ters köşe transfer hamlesi Yeni sol bek bulundu

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer döneminde sol bek bölgesine takviye yapmayı planladığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın bu doğrultuda rotasını Avusturya'ya çevirdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş kurmaylarının, 22 yaşındaki sol bek için ara transfer döneminde harekete geçeceği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş'ın sol bek bölgesine potansiyel olarak genç ve dinamik bir ismi dahil etmek istediği belirtildi.

Siyah-beyazlı takımın bu doğrultuda gündemine George Bello'yu aldığı aktarıldı. Beşiktaş'ın transfer etmek istediği George Bello'nun yaşına rağmen potansiyeliyle dikkat çektiği kaydedildi.

Beşiktaş'ta yönetim kurulu danışmanı olarak görev yapan Brad Friedel'ın da George Bello transferine onay verdiği vurgulandı. 22 yaşındaki sol bek, Avusturya ekibi LASK Linz'de bu sezon 14 müsabakada görev aldı. ABD'li futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. George Bello, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Nijerya asıllı George Bello'nun LASK Linz ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 22 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Atlanta United altyapısında yetişen George Bello daha sonra Bielefeld'de oynadı. LASK Linz, 2023-2024 sezonu başında genç sol beki bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.

George Bello, 7 kez ABD Milli Takımı'nda forma şansı buldu.