VoleybolVakıfBank'ta Guidetti çılgına döndü! Kaptan Zehra Güneş hakeme itiraz etti

VakıfBank'ta Guidetti çılgına döndü! Kaptan Zehra Güneş hakeme itiraz etti

12.10.2024 - 15:36 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi'nde VakıfBank'ın konuk ettiği Kuzeyboru maçında Guidetti'nin baş hakeme yaptığı tepki maçın önüne geçti. Müsabakayı VakıfBank 3-2 kazandı.

VakıfBankta Guidetti çılgına döndü Kaptan Zehra Güneş hakeme itiraz etti

Sultanlar Ligi'nde Vakıfbank evinde Kuzeyboru'nu konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen maçta Guidetti'nin baş hakeme yaptığı tepki maçın önüne geçti. VakıfBank müsabakayı  25-13 , 18-25 , 19-25 , 25-16 , 15-12 setlerle 3-2 kazandı.

Haberin Devamı

GUIDETTI ÇILGINA DÖNDÜ
Üçüncü sette durum 13-8 iken rakip takım lehine verilen karar sonrası VakıfBank'ta Guidetti'nin hakeme itirazı gündem oldu. Markova'nın 3 metre gerisindeki Kipp'e verdiği pas sonrası faul kararı verildi ve sayı Kuzeyboru'ya geçti. 

VakıfBankta Guidetti çılgına döndü Kaptan Zehra Güneş hakeme itiraz etti

Bu karar sonrasında İtalyan hoca çılgına döndü. Saha içine giren Guidetti 'Bu kararı nasıl verirsin?' tepkisinde bulundu.

KIRMIZI KART ÇIKTI
Kaptan Zehra Güneş çıkacak kırmızı kart öncesinde hakemle konuştu. Ama durum değişmedi. Saha içine giren İtalyan başantrenörün itirazları sonrası baş hakem Seçkin Yener Guidetti'ye kırmızı kart gösterdi.

KIRMIZI KART NE ANLAMA GELİYOR
Voleybolda hakem tarafından bir oyuncuya veya antrenöre verilen ciddi bir ikaz oluşturuyor. İkaz oluştuğunda hakem bir kırmızı kart gösterir ve oyunucu o set için oyun dışı kalır. Sarı ve kırmızı kartlar tek elde birlikte gösterilirse oyuncu diskalifiye olur.

Haberin Devamı