GalatasarayNicola Zalewski'den Galatasaray sözleri: Yalan söylemeyeceğim...

Nicola Zalewski'den Galatasaray sözleri: Yalan söylemeyeceğim...

12.10.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takıma transferi son anda gerçekleşmeyen Roma'nın Polonyalı kanat oyuncusu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nicola Zalewskiden Galatasaray sözleri: Yalan söylemeyeceğim...

Roma'nın yıldızı Nicola Zalewski, yaz transfer döneminde Türk spor basınının gündeminde uzun süre kalmıştı. Galatasaray, Polonyalı kanat oyuncusunu transfer etmek için yoğun çaba sarf etmişti. Sarı-kırmızılı kulüp ile Nicola Zalewski'nin anlaştığı ve yıldız futbolcunun İstanbul'a geleceğine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Zalewski, son anda AS Roma'da kalma kararı aldı.

Haberin Devamı

JURIC'İN GELDİ, AF ÇIKTI

Nicola Zalewski, İtalyan ekibinde Daniele De Rossi döneminin sona ermesi ve Rossi'nin yerine Ivan Juric'in göreve gelmesiyle birlikte affedildi. Polonyalı, İtalya Serie A'da son oynanan Monza-Roma maçında kadrodaydı ve sakatlanan El Shaarawy'nin yerine 20. dakikada oyuna dahil oldu.

Nicola Zalewskiden Galatasaray sözleri: Yalan söylemeyeceğim...

'ANLAŞMAYA ÇOK YAKINDIM'

22 yaşındaki futbolcu, aradan geçen yaklaşık 1 ayın ardından Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. TVP Sport'a röportaj veren Zalewski, şunları söyledi: "Yalan söylemeyeceğim. Galatasaray'a gitmeye çok yakındım. Masada çok iyi bir teklif vardı ama bir süre düşündüm, ailemle konuştum ve sanırım benim için en iyi olanı yaptım."