Şampiyonlar LigiŞampiyonlar Ligi'nde Türk gecesi! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamadı

Şampiyonlar Ligi'nde Türk gecesi! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamadı

19.09.2024 - 20:10 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta mücadelesinde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica, Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Benfica maçı 2-1 kazanırken Milli yıldızların golleri mücadeleye damga vurdu.

Şampiyonlar Liginde Türk gecesi Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü durdurulamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2024-25 sezonu, yeni formatıyla büyük bir heyecanla start aldı. Kerem Aktükoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Milli yıldızların golleriyle damga vurduğu maçı Benfica 2-1 kazandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU GOLÜNÜ ATTI

Benfica'da maça ilk 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu, attığı golle takımını öne geçirdi. Di Maria pasını Bah'a aktardı, Bah ceza sahası içi sağından pasını arka direğe çıkardı. Kerem Aktürkoğlu arka direkte topa vurdu ve fileleri sarstı.

2. MAÇINDA DA FİLELERİ HAVALANDIRDI

Galatasaray'dan 12 milyon euro bonservis bedeli ile Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımında çıktığı 2. maçında da fileleri havalandırdı. Takımının Santa Clara maçında ilk golünü kaydeden Milli yıldız, Kızılyıldız mücadelesini de boş geçmedi. 

Haberin Devamı

ORKUN KÖKÇÜ DE SAHNEDE

Kerem Aktürkoğlu'nun ardından Orkun Kökçü, Benfica'yı Kızılyıldız karşısında 2-0 öne geçiren golü kaydetti Frikikte topun başına geçen milli futbolcu Orkun Kökçü, kalecinin soluna şutunu çıkardı, top Glazer'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Milli yıldız, Portekiz Ligi'nde çıktığı 5 maçta 1 gol ve 3 asist üretmişti. Orkun Kökçü performansını Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürdü. 

TARİHE GEÇTİLER

Kızılyıldız ağlarını havalandıran Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, yabancı bir ekibin formasıyla bir Şampiyonlar Ligi maçında gol atan ilk Türk takım arkadaşları oldu.