İngiltere Premier Ligİngiltere'de Ferdi Kadıoğlu manşetlerde! Gole ilginç yorum: Ne etki ama!

İngiltere'de Ferdi Kadıoğlu manşetlerde! Gole ilginç yorum: Ne etki ama!

19.09.2024 - 12:31 | Son Güncellenme:

İngiltere Lig Kupası'nda oyuna girdikten 3 dakika sonra ağları sallayan ve Brighton'a zaferi getiren milli oyuncumuz, Ada'da yankı uyandırdı.

İngilterede Ferdi Kadıoğlu manşetlerde Gole ilginç yorum: Ne etki ama

İngiltere Lig Kupası'nda Brighton ile Wolverhampton, American Express Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 14. dakikada Baleba ve 31. dakikada Adingra'nın attığı gollerle 2-0 öne geçti. 44. dakikada Guedes'in golüyle Wolves farkı bire indirdi.

Haberin Devamı

85. dakikada Minteh yerini Ferdi Kadıoğlu'na bıraktı. Yıldız oyuncu oyuna dahil olduktan üç dakika sonra takımının galibiyet golünü kaydetti. Konuk ekip 90+1!de farkı tekrar bire indirse de mücadeleyi Brighton kazandı. Takımını galibiyete taşıyan golü kaydeden Ferdi Kadıoğlu, Avrupa basınında da manşetlerde yer aldı:

İngilterede Ferdi Kadıoğlu manşetlerde Gole ilginç yorum: Ne etki ama

RTE NEWS:
Ferdi Kadıoğlu attığı golle Birghton'a nefes aldırırken, Wolves'e savurganlığının bedelinin ödetti.

SUSSEX EXPRESS:
Ne etki ama! Sadece birkaç dakikalığına sahadaydı ve Danny Welbeck'in şutu kurtarıldıktan sonra uyanık kalıp topu ağlara göndererek kulüp için ilk golünü attı. Son dakikalarda tehlikeli işler yaptı.

'SAĞ BEKİMİZ NEDEN ALTIPASIN İÇİNDE!'

Ferdi Kadıoğlu'nun golü sosyal medyadaki Brighton taraftarlarını da sevince boğdu. Bir İngiliz taraftar Ferdi'nin golü sonrası şu yorumu yaptı: Özür dilerim ama sağ bekimiz neden altıpasın içinde! Bir başka İngiliz taraftar ise; "Bu golü izlemek istiyoruz, lütfen video ekleyin" diyerek Brighton'ın resmi sosyal medya hesaplarına mesaj gönderdi.

Haberin Devamı

'İYİ GÜNLER MARTILAR' 

Bu arada Brighton'ın X hesabı, Ferdi Kadıoğlu'nun sevinç fotoğrafı eşliğinde "İyi günler Martılar" mesajını paylaştı.