CaddeD-Smart'ta kahkaha dolu hafta sonu

D-Smart'ta kahkaha dolu hafta sonu

19.09.2024 - 16:27 | Son Güncellenme:

D-Smart, hafta sonunu eğlenerek geçirmek isteyenler için ünlü yönetmen Çağan Irmak imzalı iki komedi filmini ekrana getiriyor. MovieSmart Türk’te kahkaha tufanına hazır olun.

D-Smartta kahkaha dolu hafta sonu

Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda olduğu, Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler gibi usta isimleri buluşturan Nadide Hayat, 21 Eylül Cumartesi saat 20.00’de MovieSmart Türk’te eğlence dolu bir geceye davet ediyor.

Haberin Devamı

HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL

Evlilik hayatını, üniversite eğitimi ve iş yaşamına tercih ederek 50 yaşına gelen bir kadının hayatına odaklanan film, Nadide’nin eşini kaybettikten sonra önce okul sıralarında, sonra ise mavi sularda bir maceraya atılmasını konu alıyor.

D-Smartta kahkaha dolu hafta sonu

FERİDUN'UN YENİ HAYATI

22 Eylül Pazar günü saat 22.00’de ise Çağan Irmak’ın senaryosunu ve yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Halil Sezai Paracıkoğlu, Büşra Pekin, Suzan Aksoy ve Tarık Pabuççuoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Benim Adım Feridun, MovieSmart Türk’te komedi severlerle buluşuyor.

D-Smartta kahkaha dolu hafta sonu

 
Kendini uzun süreli, kazanılmış bir ilişkinin rahatlığına bırakmış olan Ersan’ın sevgilisi Ayla tarafından terk edilmesiyle başlayan film; bir oyunun içinde, karşısında güzeller güzeli Hayal’i görmesiyle yeni kimliğine daha sıkı sarılmasını konu ediniyor.