İspanya La LigaArda Güler için efsane isimden çarpıcı yorum: Çok ilginç bir oyuncu

Arda Güler için efsane isimden çarpıcı yorum: Çok ilginç bir oyuncu

19.09.2024 - 18:42 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Milli yıldız Arda Güler adından söz ettirmeye devam ediyor. Ülkemizde Beşiktaş forması da giyen Real Madrid efsanesi Guti, genç futbolcuya kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...

Arda Güler için efsane isimden çarpıcı yorum: Çok ilginç bir oyuncu

Son olarak Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi ilk maçında Stuttgart ile oynadığı mücadelede sonradan oyuna giren milli yıldız Arda Güler, İspanya'da gündem olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Temmuz 2010'dan Kasım 2011'e kadar Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Real Madrid'in efsane ismi Guti Hernandez, İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'a verdiği röportajda Arda Güler için dikkat çeken ifadeler kullandı.

'ÇOK İLGİNÇ BİR OYUNCU'

Efsane isim, genç yıldız için şu ifadeleri kullandı; Ancelotti, Arda Güler'e daha fazla dakika veriyor. Çok ilginç bir oyuncu. Harika bir son pası olan, bitirici ve golcü bir orta saha oyuncusu.

Arda Güler için efsane isimden çarpıcı yorum: Çok ilginç bir oyuncu

Önümüzdeki sezon da giderek daha fazla oynayacak. Valverde benim için dokunulmaz. Hem o hem de Bellingham çok önemli oyuncular. Ona zaman vermeliyiz. 4-4-2'ye geçtiğimizde Carlo, Arda Güler ya da Brahim gibi daha teknik oyuncular getirebilir. Mükemmel bir kombinasyon oluşturmak için birçok unsura sahip.

Haberin Devamı

192 DAKİKA SAHADA KALDI

Arda Güler, bu sezon şimdiye kadar dördü La Liga, biri Şampiyonlar Ligi ve biri de UEFA Süper Kupası olmak üzere altı maçta 192 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncu gol ya da asist üretemedi.