SiyasetMilli orduya bir kumpas kuruldu

Milli orduya bir kumpas kuruldu

25.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, 4 bakanın da isimlerinin geçtiği rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla yürütülen soruşturmayla ilgili kaleme aldığı yazıda, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kurulduğunu öne sürdü

Milli orduya bir kumpas kuruldu

Akdoğan, Star gazetesindeki köşesinde isim vermeden Gülen cemaatini hedef aldı. Akdoğan, “Ellerinde nur mu var, topuz mu” başlıklı yazısına, Said Nursi’nin, “O vaiz ve alim zata benim tarafımdan selam söyleyiniz. Benim şahsıma olan tenkidini, itirazımı başım üstüne kabul ediyorum. Sizler de o zatı ve onun gibileri münakaşa ve münazaraya sevk etmeyiniz. Hatta tecavüz edilse de beddua ile de mukabele etmeyiniz” sözleriyle başladı.
Akdoğan, ”Başbakan Erdoğan’ı artık herkes çok iyi tanıyor.
Muhafazakâr kitleyi hasım gibi gören kirli odaklarla, şer gruplarla, laikçi partilerle işbirliği yaparak yol yürünemeyeceğini çok iyi bilir” dediği yazısına şöyle devam etti:
“Kendi ülkesinin milli ordusuna, milli istihbaratına, milli bankasına, milletin gönlünde yer edinen sivil iktidarına kumpas kuranların bu ülkenin hayrına bir iş yapmış olmayacağını çok iyi bilir. Amaca ulaşmak için her yolu mubah görenlerin nasıl hastalıklı anlayışlar ürettiğini çok iyi bilir.”