SiyasetEcevit üniversitesi teklifi geri çekildi

Ecevit üniversitesi teklifi geri çekildi

14.03.2012 - 13:39 | Son Güncellenme:

CHP milletvekilleri, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin adının ”Bülent Ecevit Üniversitesi” olarak değiştirilmesini öngören kanun teklifini geri çekti.

Ecevit üniversitesi teklifi geri çekildi


CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, İstanbul milletvekili Aydın Ayaydın, Denizli Milletvekili Adnan Keskin ve İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz’in imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan başvuruda, söz konusu teklifin geri çekildi belirtildi.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edilen ve zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanun teklifinin bir maddesi de Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin adını ”Bülent Ecevit Üniversitesi” olarak değiştiriyor.

KEŞFETYENİ
Aşkta yüzü bir türlü gülmedi! Genç sevgilisinden ayrıldı
Aşkta yüzü bir türlü gülmedi! Genç sevgilisinden ayrıldı

Cadde | 29.04.2025 - 10:01

Wanda Nara'nın genç sevgilisi rapçi L-Gante'den yine ayrıldığı öğrenildi.

Yazarlar