Siyaset ‘Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkıyor’

‘Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkıyor’

11.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere yönelik çalışmalarını Bilecik Söğüt’ten başlattı. Söğüt’te Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret eden Bahçeli alp kıyafetli askerlerin nöbet değişimini izledikten sonra türbede dua etti.

‘Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkıyor’

Bahçeli, Söğüt’te özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

ZAYIF ANI BEKLİYORLAR: Dünün tekfurları neyse bugünün işbirlikçileri aynıdır. Dünün Bizans’ı neyse bugünün ihanet ortakları tıpatıp aynısıdır. Güney sınırlarımız boyunca terör devleti kurmak için çalışıyorlar. PKK/PYD/YPG bir yandan, FETÖ ve kripto damarı diğer yandan ülkemizin düşmesini gözlüyor. Emperyalizm zayıf anımızı bekliyor. Zalimler rehavetimizi kolluyor.

AYNI KERVANDALAR: Zillet, yeni hükümet sisteminden rahatsız. 31 Mart’ta arzuladığı neticeyi alırsa sistem tartışmalarıyla ülkemizin önünü kesmeyi amaçlamaktadır. CHP-İP-HDP-SP-ÖDP aynı kervana girmişler, aynı kafilede yerlerini almışlar. Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. CHP-HDP-İP arasında ibretlik kucaklaşma sahneleri var. FETÖ bunların yanındadır.

Haberin Devamı

VAZGEÇİN: Terör örgütü tarafından camilerimize füze atıldı, mahallelerimize roket fırlatıldı. Zillet ortaklarının kulakları duymuyor, gözleri görmüyor. Nitekim üç maymunu oynuyorlar. CHP Genel Başkanı PKK/YPG’yi masum gösterecek kadar zıvanadan çıkıyor. Gerçek CHP’liler, vazgeçin bu Kılıçdaroğlu’ndan.

‘Hodri meydan’

Bahçeli, Eskişehir’de ise şunları kaydetti:

İFLAS ETTİ: CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir. HDP’yle poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, aziz Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. Cumhuriyet’i kuran CHP nerede, bugünkü CHP nerede?

ARA REJİM MERAKLISI: CHP’nin bir Grup başkan vekili 10 Mart’ı işaret ediyordu. Demişti ki, “10 Mart’ta herkes İstanbul’u CHP’nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek.” Neden 10 Mart sorusuna da, “Ekonomik ve sosyal gidişatın 31 Mart’ın beklenmesine gerek bırakmayacağını” söyleyerek cevap vermişti. CHP zihniyeti mart ayını çok sever. Çünkü bu CHP ara rejim meraklısıdır. Bugün 10 Mart. Hodri meydan. Eğer Türkiye’yi karanlığa çekmek için uygun ortam kolluyorsanız, Eskişehir şahit olsun ki, sizden hesap sormak, sizin oyunlarınızı alt üst etmek bizim şeref konumuzdur.

‘İP Başkanı, HDP ile kuytuda buluşuyor’

Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de şu sözlerle hedef aldı: “İP Başkanı, HDP’yle kuytu köşelerde görüşüyor, mükafat olarak HDP’nin Iğdır Belediye Başkan adayı tarafından muhabbetle selamlanıyor. Gaflete bakınız, rezalete bakınız, açığa çıkan karanlık iş birliğine bakınız. Kandil isim vermiş, CHP yazmıştır. Kandil önermiş İP tamam demiştir. Netice olarak zillet ete kemiğe bürünmüştür. Türk milleti bu zehri yutmaz.”

Yazarlar