StilZara Yılbaşı Koleksiyonu

Zara Yılbaşı Koleksiyonu

23.07.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni yıl ruhuna girmeyen kaldı mı? Eğer siz halen bu ruha giremeyenlerdenseniz ve giyecek bir şeylerim yok diyorsanız bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Zara Yılbaşı Koleksiyonu

Çoğu marka yılbaşı koleksiyonları önceden tanıttılar. Fakat bizim beklediğimiz ve sevdiğimiz markalardan bir tanesi olan Zara, bu koleksiyonunu daha yeni görücüye çıkarıyor.

Haberin Devamı

Her sezon ne yenilikler yapacak diye beklediğimiz Zara markası bu seferde bizi yanıltmıyor ve karşımıza çok şık bir yılbaşı koleksiyonuyla geliyor.

Kasia Struss’la yoluna devam eden markanın görsellerin ve temanın isminin ‘Tatil Güzeli’ olduğu belirtiliyor. Bir seneye özel on iki görünümlük bir ‘lookbook’a sahip olan markada; uzun etekler, elbiseler, şık kumaş pantolonlar ve bluzler göze çarpıyor.

Görsellerde Polonya’lı güzel, sade bir zerafetle siyah ve beyazın karışımlarından oluşan detaylarla karşımıza çıkıyor. Yaz sezonunun modası olan şalvar pantolonlar bu koleksiyonda tekrar gözümüze çarpıyor. İşlemeli eteklerin çarpıcılığını ise söylememize gerek bile yok.

Siz de Zara’nın şıklığından yılbaşı günü de faydalanmak istiyorum diyorsanız, mağazalarda yerini alan bu koleksiyona bir göz atmanızı tavsiye ederiz.


Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar