StilTommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

30.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Amerika'nın ve dünyanın tanınmış köklü markalarından Tommy Hilfiger, 2012 Sonbahar sezonu için hazırladığı kampanyasıyla bizi doğaya davet ediyor!..

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Küresel çapta moda sektöründe ikonik bir etiket haline gelen Tommy Hilfiger, "Hilfiger's Hunt Club" adını verdiği kampanya görselleri ile doğanın renklerini şehir merkezine taşıyor. Pazarlama stratejisini en iyi şekilde yürüten Hilfiger, gelişmekte olan diğer markalar için de yol gösterici rölünü sürdürmeye devam ediyor. Geniş bir aileyi andıran kampanya çekimlerini, Craig McDean üstleniyor. Her zaman bir hikaye ile karşımıza çıkanTommy Hilfiger reklam çalışmaları, bu sezon da moda dünyasında yankı uyandırmayı başarıyor.

Haberin Devamı

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Marka, kaliteli ve rahat yaşamı simgeleyen kampanya görselleriyle, takipçilerine yaklaşan sezonun detaylarını aktarıyor. Kestane, kahverengi, gri, yeşil, kiremit, bordo, hardal, turuncu gibi canlı renklerin hakim olduğu koleksiyon, sonbaharın stil kurallarını tanımlıyor. Klasik dokunuşunu her zaman hissettiren ve modaya yön veren koleksiyonlar hazırlayan Hilfger, retro görünümü modern çizgide özenle tanımlıyor. Yeni sezonda her iki cinsiyet için geniş alternatiflerin sunulduğu 2012 Sonbahar koleksiyonu, göz alıcı detaylarıyla ve aksesuarlarıyla sezona iddialı giriş yapıyor. Soğuk hava şartlarında sıcak kalmamız için hazırlanan puf yelekler, uzun çizmeler, şık uzun paltolar ve örgülü kazaklar, bu sezon için yatırım yapılması gereken ideal parçaların arasında yerini alıyor.

Haberin Devamı

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Odak noktası yüksek kalite olan Tommy Hilfiger, yetişkinler ve çocuklar için spor yaşam tarzının ürünlerine bolca yer ayırıyor. Sıcak renkleri sonbahara taşıyan Hilfiger tasarımlarında, çift düğme kullanımına ağırlık verildiğini görüyoruz. Ekose ve pötikare ile donatılan giysiler, deri detaylarıyla sezona uyum sağlıyor. Geleneksel görünümün modern yansıması sayılabilecek koleksiyon, bizi geçmiş yıllarda keşfe çıkarıyor. Uzun bir süre varlığını unuttuğumuz aynı desenden takım giymek, yaklaşan Kış sezonunda bütün hızıyla geri dönüş yapıyor. Maskülen ve feminenin karıştığı 2012 Sonbahar sezonu, tezatların muhteşem birleşimi ortaya koyuyor.

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Görselleri incelediğimizde, erkek takım elbiselerinin kadın versiyonlarının vitrinleri ele geçirdiğine şahit olacağımız günlere az kaldığını hatırlatmak isteriz. Desen patlamasının yaşandığı Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar koleksiyonunda, kareli gömlekler, çıplak tene giyilen ince bluzlar, tek parça elbiseler, geniş çantalarla tamamlanıyor. Kruvaze kapanışların, iri düğmelerin ve apoletlerin geri göndüğü Kış sezonunda, sofistike görünmeye hazır olun. Şortlar ve eteklerle kombinlenen süveterler ise klasik ve seksi tarzın anahtar parçalarını oluşturacağa benziyor.

Tommy Hilfiger 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Sonbaharın en verimli zamanlarında ava çıkan stil sahibi Tommy Hilfiger ailesini yakından incelemek için galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar