StilSteve Madden Sonbahar-Kış 2012

Steve Madden Sonbahar-Kış 2012

30.01.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlü markaların Sonbahar/Kış reklam kampanyalarının görsellerini sizlere sunmaya devam ediyoruz. Amerika’nın sevilen markası Steve Madden’in, sonbahar/kış 2012 reklam kampanyası bizi okul yıllarımıza döndürüyor. Kimimiz okul çağına geri dönmek istiyor fakat kimimiz istemiyor. Bu görselleri gördüğünüzde kesinlikle okul yıllarınıza dönmek isteyeceksiniz.

Steve Madden Sonbahar-Kış 2012

Kampanya isminin ‘Okulu Asma Klübü’ olduğunu öğrendiğimiz görsellerde modeller sorun çıkartmışa benziyor. New York’taki okullarından çıkıp ortalığı ayağa kaldıran modellerin içinde; Alexandra Tikerpuu, Micky Ayoub ve Hali Kai gibi isimler yer alıyor. Asi bir tarz içinde bulunan modellerin tarzları 90’ların grunge esintilerini bizlere taşıyor.

Haberin Devamı

Modellerin bizi okul çağımıza geri götürdüğü görsellerin stylingini Khalym Schell yaparken, Kareem Black is anı görüntülüyor. Casual bir görünümle Oxford ayakkabıları birleştiren görseller oldukça renkli. Koleksiyondaki yılan derisi spor ayakkabılar ve zımbalı çantalar asi görünümü destekleyici nitelikte gözüküyor. Gençlere yönelik bir koleksiyon olarak oldukça beğendiğimiz Steve Madden’in zımbalı botlarına bayıldığımızı söylemeden geçemeyeceğiz. Herkes bu koleksiyondan mutlaka bir parça edinmeli.


Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar