StilRoberto Cavalli Sonbahar/Kış 2012

Roberto Cavalli Sonbahar/Kış 2012

07.01.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

İtalyan tasarımcı Roberto Cavalli bize kendi lüksünü tekrar gösteriyor.Leopar desenleri ve seksi siluetleriyle meşhur tasarımcı Sonbahar/Kış 2012 kataloğuyla karşımıza çıkıyor.

Roberto Cavalli Sonbahar/Kış 2012

Tasarımcının ‘lookbook’unda iki model yer alıyor. Melissa Tammerijn ve Samantha Gradoville’in yer aldığı görsellerin teması ‘Harika Stiller’.Cavalli bu mankenlerle çalışarak şıklık ateşini en üste çıkarıyor.Mukteşem ikili her fotoğrafta gülümsüyor ve bu da görsellere çok güzel bir şekilde yansıyor. Cesur bir tasarımcıdan ne beklenir?Tabi ki cesur desenler, cesur modeller…Yine bolca hayvan desenlerinin olduğu bir koleksiyon görülüyor.Cavalli favori hayvan deseni leoparları yeniden bize taze bir canlılıkla sunuyor.Hiç bir zaman ‘Aman yine mi leopar?’ dedirtmeden hem de. 

Haberin Devamı

Feminden detayları olan koleksiyonda şıklığın ve zenginliğin göstergesi olan kürkler ve deriler yer alıyor.’Lookbook’da bir renk patlamasının olduğu görülüyor.Renkli soyut desenler, şifon kumaşlara eşlik ediyor.Kaleidoskopik çiçek desenleri bu kumaşlarda adeta akıp gidiyor.  Seksiliğin bize ne olduğunu öğreten tasarımcının kolekisyonunda,ışıltılı mücevherler bizi cömert ve zengin bir gezi için hazırlıyor.

Görsellerde spot ışılkarını üzerine çeken bir diğer şey ise aksesuarlar.Sonbahar/kış koleksiyonunda sallantılı küpeler, kristal işlemeli çantalar ve gösterişli gözlükler de en az kıyafetler kadar ilgiyi hak ediyorlar.


Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar