StilRiver Island 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

River Island 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

24.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hayranlıkla izlediğimiz kampanya görsellerine ve koleksiyonlarına alıştığımız River Island, 50'li ve 80'li dönemlere bakış attığı 2012 Sonbahar / Kış 'lookbook'unda, yeni sezona geniş ürün yelpazesini sunuyor!

River Island 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan sıcak renklerin toplandığı koleksiyonda, fütürizm ve gotik akımının etkilerini bir arada görüyoruz. Şifon ve dantel gibi şeffaf kumaşların kullanıldığı tasarımlar, zahmetsiz şıklığın ve zarafetin tanımını yapıyor. Moda endüstrisi, sanatın uçsuz bucaksız dünyasından ilham almaya devam ettiği sürece eşsiz tasarımların ortaya çıkması haliyle kaçınılmaz oluyor. Fütüristik parçalarla ön plana çıkan 'lookbook, değişen terziliğiyle şehir kadınlarına şehvetli bir hava katmaya hazırlanıyor. İmrenilecek derecede doğal şıklığın ve gösterişin yakalandığı koleksiyon, her zamanki gibi sezonun en trend moda eğilimlerini toplamayı başarıyor.

Haberin Devamı

River Island 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Son derece güçlü ve sofistike silüetlerin yer aldığı 'lookbook'ta, rahatlığı ön plana çıkaran denim parçalar ve 'oversize' montlar da dikkat çekiyor. Kendini ve tarzını yenilemek isteyenler için eklediği kalem etekler, kotrast panel elbiseler, çivili topuklular, tuvit ceketler, leopar baskılı kazaklar, şal desenli pantolonlar, jileler, dantelle donatılan gömlekler, deri elbiseler ve ekose pantolonlar ile çok yönlü duruşunu destekliyor. Yaratıcı stil vizyonuyla her daim kendini belli eden marka, 'lookbook'unda çatışan baskıları ve optik desenleri kullanarak beklenmedik kombinlerin anahtarını veriyor. Beyazın, kremin, siyahın, kahverenginin, grinin, kırmızının yanı sıra lamenin parıltısını ekleyerek, gardıroplarımıza farklı bir hava katıyor.

Haberin Devamı

River Island 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Boncuk detaylandırmalarıyla gösterişin tanımını yapan River Island'ın 2012 Sonbahar / Kış 'lookbbok'unu incelemek isterseniz, galerimize göz atabilirsiniz.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar