Püf NoktasıPişen sebzeleriniz rengini kaybediyor mu?

Pişen sebzeleriniz rengini kaybediyor mu?

13.02.2014 - 14:45 | Son Güncellenme:

Pişen sebzelerin yeşil kalmasını nasıl sağlarsınız?

Pişen sebzeleriniz rengini kaybediyor mu

Yeşil sebzelerin pişerken rengini kaybetmesini istemiyorsanız pişirme esnasında bir tutam şeker ekleyin. Ayrıca pişirmeden önce çok soğuk suda bekletirseniz de yine rengini korumalarını sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Patlıcan pişirirken ise mor rengi kaybetmemesi için beklettiğiniz suya bir kaşık süt ekleyin.

Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar