Editörün SeçtikleriKarcher SC3 ile buharlı temizlik

Karcher SC3 ile buharlı temizlik

15.03.2017 - 18:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın lider temizlik markası Karcher, SC3 Premium buharlı temizlik makinesini kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Karcher SC3 ile buharlı temizlik

SC3 Premium, 30 saniye ısınma süresi, sürekli doldurulabilen su deposu sayesinde tüm yüzeylerde kesintisiz bir temizlik vaat ediyor. SC3 Premium, aksesuarları sayesinde yüzey temizliğinden ocak temizliğine, evin her köşesinde kullanıcılarının en pratik yardımcısı oluyor.

Haberin Devamı

Alman temizlik devi Karcher, hızı ve performansıyla buharlı temizlik makineleri arasında rakipsiz olan SC3 Premium’u kullanıcılarının beğenisine sunuyor. 30 saniye gibi kısa bir ısınma süresiyle kullanıma hazır hale gelen SC3 Premium, kolay doldurulabilir tankı ve kartuş filtresi sayesinde kireci sudan kolayca arındırabiliyor. Zemin Başlığı, el aparatı, yuvarlak fırça gibi aksesuarlara sahip SC3, her yüzeye kolayca uyum sağlayabiliyor. SC3, buhar tabancası üzerinde bulunan çocuk kilidi özelliği ile de, çocuklar için güvenli bir koruma sağlıyor. SC3’de ayrıca 2 seviyeli buhar basıncı ayarı bulunuyor. Buhar basıncı, temizlenecek yüzeye ve kire göre ayarlanarak en uygun ve etkili temizliği sunuyor.

Haberin Devamı

Her alanda kullanıma elverişli

SC3 Premium, aksesuarları sayesinde zemin temizliğinden ocaklara, derz aralarından cam temizliğine kadar çok geniş bir alanda etkili temizlik imkanı sağlıyor. Döşemeler, ocaklar, aspiratörler gibi sert yüzeylerdeki bakterilerin yüzde 99,99’unu yok edebilen SC3, inatçı kirleri de kolay ve zahmetsizce çıkarıyor.

Neden buharlı temizlik?

Buharlı temizlik, herhangi bir kimyasal kullanmadan derinlemesine temizlik imkanı sunduğu için özellikle tercih ediliyor. Üstelik deterjanda olduğu gibi durulama da gerektirmiyor. Buhar, temizlik sırasında kir ve yüzey arasındaki mikroskobik boşluklara temas ediyor ve bakterilerin yüzde 99,99’unu yok ediyor. Yüksek sıcaklıkta püskürtülen buhar, deterjanın bile çıkaramayacağı kirleri etkili bir şekilde ortadan kaldırıyor. Bu özelliği ile Alerji hastaları ve küçük çocukların yaşadığı evlerde de ideal temizlik çözümü olarak öne çıkıyor.

Buharlı temizlik makineleri arasında pratikliği ve hızıyla fark yaratan SC3 Premium, 649 TL’den satışa sunuluyor.

SC3 Premium Teknik Özellikleri

Saha performansı (m²) 75
Isıtma kapasitesi (W) 1900
Azami buhar basıncı (bar) 3,5
Isıtma süresi (Asgari) 0,5
Kaynama tankı kapasitesi (l) 1
Gerilim (V) 220 - 240
Aksesuarsız ağırlık (kg) 3,1
Boyutlar (U x G x Y) (mm) 360 x 236 x 253

Yazarlar