Mikrobiyom içeceği ile bağırsak floranızda doping etkisi yaratın!
•Kürde yer alan değerli probiyotik kaynakları tüketin
•Kür süresinde salatalarınızı ev sirkesi ile hazırlayın.
•Hemen her öğünde şirden mayasıyla yapılmış peynir, ev yoğurdu, kefir ya da turşu tüketin.
•Öğlen yemeklerinden bir saat önce suyla seyreltilmiş ev sirkesi için.
•Mevsim sebzelerinin probiyotiklerin favori besinleri olduğunu unutmayın!
•Kürde yer alan fermente yiyeceklerle vücudunuza aldığınız probiyotiklerin gelişmesini ve çoğalmasını sağlayın.
•Bağırsak floranızda dost bakterilerin dolaşmasını istiyorsanız “Süper Starlar” olarak tanımladığımız; rezene, sarımsak, soğan, pırasa, enginar, kuşkonmaz, mercimek, nohut, kuru fasulye, havuç, turp, lahana, brokoli, domates, patates, elma, muz, keten tohumu ve ceviz tüketin!
•Kendi zeytininizi evde kendiniz yapın. Buna imkanınız yoksa güvenilir bir üreticiden salamura zeytin satın alın. Salamura zeytinin şifalı özelliklerinin, fermentasyon sayesinde kat be kat arttığını aklınızda bulundurun!