Haşladığınız karnabaharları sosuna güzelce bulayın. Kızdırdığınız tavaya yerleştirerek pişirmeye başlayabilirsiniz. Karnabaharları soslarken dikkat etmeniz gereken en önemli an soslarken hiç boşluk kalmamasıdır. Kızartmaya devam edin.
Tavadaki karnabaharları çevirerek her tarafının güzelce kızarmasını sağlayabilirsiniz. Tavadan çıkardığınızda yağını çekmesi için kağıt havlu üzerine alın. Kalan karnabaharları da aynı şekilde kızgın yağda arkalı önlü çevirerek kızartmaya devam edin. Hepsi tamamen kızardığında servise hazır olacaklar.
Karnabaharları servis ederken ev yapımı doğal bir sos hazırlayabilirsiniz. Süzme yoğurt ve sevdiğiniz baharatları birleştirerek ferah bir sos hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.