StilChanel İlkbahar-Yaz 2013 Lookbook

Chanel İlkbahar-Yaz 2013 Lookbook

30.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Soğuk kış günlerinde, içimizi biraz ısıtmak adına İlkbahar-Yaz 2013 koleksiyonlarından bir haber yapmak istedik. Bunun içinde, Karl Lagerfeld’in objektifinden çıkan Chanel ‘lookbook’ unun tam bu haber için uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Chanel İlkbahar-Yaz 2013 Lookbook

Chanel lookbook’unun adı Bahar Hafifliği. İsmini kullanılan renklerden alıyor. Genelde beyaz ve açık renklerin kullanıldığı bu koleksiyona, kendi adı çok yakışmış.

Haberin Devamı

Model Stef van der Laan’ı çekimlerde tercih eden Karl Lagerfeld; markanın koleksiyon çekimlerini kendisi yapıyor. Kendi elinden çıkma bu görsellere bayıldık.

Koleksiyonda bolero tarzı ceketler, klasik Chanel ceketleri, etek ve elbiseler mevcut. Siyah, beyaz ve pastel tonlarındaki renk seçimleri görülmeye değer.

İlkbahar-Yaz 2013 koleksiyonunda, diğer koleksiyonlarına göre şekil ve oranlar daha dikkat çekici. Ünlü moda tasarımcısı bu koleksiyonda formlarla biraz oynamış gibi görünüyor. Bizi şaşırtan Lagerfeld bu koleksiyon da nasıl yaptıysa; hem klasik bir çizgiyi hem de fütüristik bir çizgiyi aynı anda yansıtabilmiş.

Koleksiyonun klasikleşen kumaşı olan tüvit yani yün kumaş; bu koleksiyonda da bolca kullanılıyor. Tüvit ceketler klasik Chanel kadını kimliğinden çıkmak istemeyenler için bir hediye tadında. Bu tüvit ceketlere hareket katmak için, tasarımcı fildişi incilerle parçaları detaylandırıyor. Diğer ceketlerinde kol ağızlarında ve eteklerin alt kısımlarında güzel ve şık işlemeler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Chanel kadını dış görünüşünü iki tonlu sandaletlerle ve minik çantalarla tamamlıyor. Karl Lagerfeld İlkbahar’da karşımıza yine mükemmel bir koleksiyonla çıkmaya hazırlanıyor.


Vücut Kitle İndeksi Hesaplama

Sağlığınızı kontrol altında tutmak için Vücut Kitle İndeksi (VKİ) hesaplama aracını deneyin!

VKİ HESAPLA
Yazarlar