Stil Bershka 2012 Eylül Lookbook

Bershka 2012 Eylül Lookbook

26.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yaza dediğimiz 'hoşçakal' ile bir yandan kendimizi avuturken, diğer yandan yağışlı günlerin gelmesiyle ne giyeceğimizi şaşırıyoruz. Bir kurtarıcı edasıyla 2012 eylül 'lookbook'uyla karşımıza çıkan Bershka, güz sezonuna en uygun tasarımlarıyla giriş yapıyor!..

Bershka 2012 Eylül Lookbook

Sezon trendlerini en 'cool' şekilde koleksiyona uyarlayan İspanyol etiket, kalplerimizi bu yıl da çalmayı başarıyor. Gardırop güncellemelerinde 'wish list'in ön sıralarında koleksiyon, çivili deri ceketi, plili eteği, deri üstü, şal desenli peplum eteği, kruvaze blazer ceketi, iperk gömleği ve jean pantolonu ile dikkat çeken ürünleri biraraya topluyor. Oversize kalıplara rastladığımız tasarımlarda ana renk olarak; gri, bordo, kobalt mavisi ve siyah tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Bershka 2012 Eylül Lookbook

Birbirinden şık parçaların yer aldığı 'lookbook', Punk-Rock tarzın rahatlığına vurgu yapıyor. Giysilerinde yaka kısmını detaylandıran marka, aksesuarlarına sezonun hit trendlerinden trokları da eklemeyi unutmuyor. Yalın olmasına rağmen güçlü renkleri kullandığı koleksiyonda, tarzında değişiklik yapmak isteyenler için geniş ürün yelpazesine yer veriliyor. 2012 Sonbahar / Kış sezonuna yenilikçi ve farklı tarzıyla giriş yapan marka, kendine güvenen ve yenilenen ruhunu ortaya koyuyor.

Bershka 2012 Eylül Lookbook

Sonbaharın hızlı adımlarla yaklaştığı şu günlerde, ilham dolu stil önerilerinin yer aldığı Bershka 2012 eylül 'lookbook'unu incelemek için galerimize göz atabilirsiniz.

Yazarlar