11 Mayıs 2021 Boğa burcunda yeniay

11 Mayıs 2021 tarihinde, Boğa burcunun 21 derecesinde gerçekleşecek olan yeniay ile yaşam kalitenizi yükseltecek deneyimlere çekileceksiniz, zira daha iyisini hak ettiğinizi biliyorsunuz.

Yeniay Boğa burcunda olunca, paradan söz edileceği, para konusunda çeşitli bilgilerin dilden dile dolaşacağı, maddi güç ve istikrar arayışının öne çıkacağı söylenebilir. Dolayısıyla da yeni hedefler belirlemek, yeni hayaller kurmak, yeni adımlar atmak, yeni mutluluklar ve zenginliklere ulaşmak için harekete geçmek gerekecektir. Riskleri görmeye çalışarak, sorumluluk alarak, geleceğinize hayati bir adım attığınızın farkına vararak harekete geçin.

Yaşamı keyifli kılacak her şeyin size ulaşmasına izin verin. Hazır olmak, izin vermek derken durup beklemekten değil, mutluluk ve keyif frekansına yükselerek mıknatıs gibi en güzeli kendinize çekmekten bahsediyorum. İnsan frekansını nasıl yükseltir? Korku, kaygı içeren düşünce ve davranışlardan uzaklaşarak başlayabilir mesela. Gerçeklikten kopuk, aşırı iyimser bir tutum geliştirmenizi değil umuda izin veren bütünsel bir ileri görüşlülüğe ulaşmanızı öneriyorum.

Haberin Devamı

Yeniayda atacağınız adımlar geleceğinizi şekillendirecek, kim olduğunuzu size ve çevrenize yeniden hatırlatacak gibi görünüyor. İçinde bulunduğunuz yaşam alanı iş ya da ilişkiler sizi yeterince mutlu etmiyorsa yılın başından beri tekrarladığım gibi değişim başlayacaktır. Taşınmalar, atanmalar, iş birlikleri, anlaşmalar, sizi ait olduğunuz manyetik alana yönlendirecek unsurlar yeniayla daha da aktifleşir.

Alışılmış düşünce ve davranış biçimlerini değiştirmek isteyeceksiniz yeniayda. Umut etmeye cesareti olanlar mutluluğa dair ilhamları alarak ışığa yönelecek. Yaşam, her zaman olumlu ya da olumsuz deneyimlerden ibaret değildir ancak olumlu düşünebilenlerin ibresi aydınlığı daha sık gösterir. İyimserlik, ayakları yere basan iş ve projeleri geliştirmenize ya da perde arkasında olup biteni irdelemenize engel değildir.

Tembellik etmeyen, sorumluluklarını yerine getiren, akıl ve mantıkla yaşayan yoksunluk ve yoksulluktan korkmamalıdır. İnsan ihtiyaçlarını karşılayabilecek güç ve yeterliliğe sahip yaratılmıştır. Yüce beyan, rızkın kefilinin Allah olduğu yönündedir. Bu beyanın alt mesajı ise Dünyanın kendine yetecek unsurlarla donatıldığıdır. Madde boyutta bir dayanak arayanlar ise kendi aklına, gücüne, emeğine güvenerek ilerleyebilir.  Dünyada su, ekim alanı, tohum, güneş, iş gücü vb. var olduğuna göre kıtlık yoktur; değişen koşullara direnen zihin, adaptasyon sorunu yaşayan insan, adaletten uzak paylaşım vardır. Tarım ve tohum ahlakı, uzun yıllar insanlığın sınavı olmaya devam edecektir. Dünya dışında yaşam arayabilen insanın odağı açlık değil, değişmesi gereken beslenme alışkanlıkları olmalıdır. Tekamül yolunda ilerleyen insan, bir başka türü (hayvan-bitki) besin olarak görmediği bir bilinç düzeyine doğru ilerleyecektir.  

Haberin Devamı

Desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda iyimser bir zihne sahip, cesur rehberler ve yol arkadaşları seçin. İyimser yol arkadaşları seçtiğinizde aydınlığın yolunu kötümser bir inancın arkasına takıldığınızda karanlığın yolunu bulursunuz. Bu hemen her konuda böyledir, inandığınızı yaşarsınız. En zorlu koşullarda bile iyimserliğinizi kaybetmemeyi, nötr kalabilmeyi öğrenmelisiniz. Sayısız seçeneğin içinden sizi en yüceltecek olana erişmek, zihnin kurduğu tuzak ve engelleri aşmayı gerektirir. Yaşanan olumsuzlukların tekrarından korkarak kötümser bir ruh hali içine girmeniz sorun değildir. Sorun: Zihninizin korkuda yerleşik düzene geçerek tüm yaratıcılığınızı, gücünüzü, yeteneklerinizi kaybetmenize sebebiyet vermesidir.

Haberin Devamı

Bana göre aydınlık karanlıktan yakındır. Yeniay güç, cesaret, hareketlilik ve kazanç getirecektir. Yeter ki siz geleceğiniz için ne kadar önemli bir dönemde olduğunuzu fark edin, dengeyi kaybetmeyin ve paylaşmayı bilin.

Makroda boyutlar uzlaşma yolları arıyor, sulh istiyor diyebiliriz. Mikroda da yeniaydan etki alan alanlarda uzlaşma-ateşkes-barış isteyen kazanacak, mücadele eden savaşan kaybedecektir. Rüzgarı arkanıza almak istiyorsanız kendinizle ya da başkalarıyla mücadele etmek yerine çözümsel, barışçıl ve iyimser bir düşünce biçimine izin verin.

Hangi alanda iyimser bir tutum geliştirmeniz, mücadele etmeden ilerlemeniz, sorumluluk almanız, geleceğinizi şekillendirecek risklere girebileceğiniz burçlarınıza göre kısaca değerlendirilmiştir.

KOÇ

Barış iyimserlik ve uzlaşıdan bahsedilecek alan, maddi-manevi değerlerinizle ilgilidir. Yaşamınızın maddi-manevi konfor alanına dair bir tehdit yok, elinizde olanı kaybetmekten korkmayın hatta yatırım yapabileceğiniz şanslı koşullar oluşabilir. Çalışmaya, yeni bir iş ve kazanç kapısı aralamaya hazırsanız, kazanmaya da hazır olun. Ayağınız yere sağlam bastığı sürece para gelir, yeteneklerinize iç sesinize güvenin. Kalbinizin atmasına sebep olacak, yaşamınıza anlam katacak yeni kişilerle karşılaşabilir ya da mevcut ilişkinizi ileriye taşıyabilirsiniz.

BOĞA

Sağlığınıza özen göstermeyi, imajınızı yenilemeyi isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Estetik müdahaleler veya sporla dış görüntünüzü güçlendirmeniz mümkün olabilir. Evinizin, çalışma ortamınızın da bazı değişim ve yeniliklere ihtiyacı var. Yeniayda yaşamınızın kontrolünü elinizde tutmaya gönüllü olun. İnsanlar üzerinde olumlu etkiler bırakabileceğiniz bu dönemde iş ve ilişkilerde önemli teklifler, başarılı atılımlar beklenebilir. Bahar içinizde başlasın, yaşamdan keyif aldığınız anılara göz atın. Cesaretle adım atın hayata, yeniden yeni bir gelecek yaratın.

İKİZLER

Gönüllü işlerde, sosyal sorumluluklarda görev almanın size iyi geleceği bir dönemdesiniz. Geleceğe dair korku ve kaygılarınız yersiz. Yüzleşmekten kaçındığınız bazı konularla, kişilerle hesapları kapatmanız gerekebilir. Hayalleriniz, vizyonlarınız kendini gerçekleştiren kehanetlere dönüşmek üzere. Yaratımınızın arttığı, yeni projeler geliştirdiğiniz bu dönemde sakin ve akışta kalırsanız kazanırsınız. Şu sıra sezgilerinize güvenerek adım atmanızı önerebilir, iç sesinizin sizi refaha ulaştıracağını söyleyebiliriz

YENGEÇ

Sosyal çevrelerde bulunmak için gayret sarf edebilirsiniz. Özgüvenle kabuğundan uzaklaşan Yengeç daha yaratıcı başarılı etkileyici ve cesur birine dönüştü. Yeniay size, toplum faydasına yapılan işleri yönetip yönlendirme fırsatları sunacak. Göstereceğiniz başarı, yaşayacağınız doyum sayesinde gruplar kurma ve ortak faaliyetler gerçekleştirme konusunda daha sistematik, sürekliliği olan faaliyet alanları yaratacaksınız. Bu şekilde oldukça özgür, cesur ve mutlu hissedeceksiniz. Kendinize yüklenmeden, mücadele etmeden başarılarınızın tadını çıkarmayı deneyin.

ASLAN

Mesleki ya da ailevi alanda yeni bir kimlik edineceksiniz. Toplumsal bilinirliğe fazla takılmadan şimdiki maddi-manevi unsurlarla uyumlu yaşamaya gayret edin. Yeniay sorumluluğunuz, mevcut durumla çatışmamak olsun. Yaşamın gerekliliklerinin ve önceliklerinin değişmesi iş-meslek hayatınıza, itibarınıza zarar vermeyecek. Yeni bir iş kurmak, terfi almak, başarılarınızı görünür kılmak yeniayda üstüne düşüneceğiniz konular. Mücadele etmeyen, yaratıma yönelen zihin yeni şahane bir kariyer planı geliştirecektir.

BAŞAK

Gelecek planlarınız vardı, o planları uygulamaya koymak için uygun bir dönemdesiniz. Durağan bir tutum seçmeyin, içinde bulunduğunuz durumu korumak için cesaretsiz davranmayın. Seyahatler ya da çeşitli eğitimler sayesinde yaşamınıza renk katmak isteyebilirsiniz. Bu deneyimler geleceğinizi etkileyebilir. Mesela eğitim ya da seyahat esnasında yaşamınızın merkezine yerleşebilecek biriyle tanışabilir ya da yeni bir ilgi alanına yönelebilirsiniz. Hatta bambaşka bir yaşam görüşü gelecek planlarınızı değiştirebilir.

TERAZİ

Ortak kazançlar, paylaşımlar hakkında duygularınızın sizi yönetmesine izin vermeyin. Sizin olanı koruyamamaktan korkmanıza gerek yok. Değişim istediğiniz konularda çalışmaya başlayın gerisi gelir. Ortaklı mal alım-satımında hareketlilik yaşayacağınız bir yeniay. Bankalarla, kredilerle kısaca mali işlerle haşır-neşir olacak ama düze çıkacaksınız. Bakış açınızı değiştirebilirseniz bir kayıp ve kazançtan çok alma-verme, borç-alacak dengesi kurma döneminde olduğunuzu görebilirsiniz. Beklenmeyen yardımlar görebileceğiniz bir yeniay olacak.

AKREP

İş ilişkilerinde biraz sağduyu önerebilirim. Sizi zorlayan ilişki ve ortaklıklarla ilgili gözlemci pozisyonuna geçin, bakalım neler değişiyor. Yeni sözleşmeler, anlaşmalar yapabileceğiniz bir dönem. Karşınıza oldukça ilginç iş imkanları, ortaklık teklifleri hatta ortaklar çıkabilir. Risk almadan sorumluluk sahibi herkesle iş yapabilirsiniz. Dolunayda aşk ve ilişkiler konusunda bir tetik almıştınız yeniay ilişkilerin adının konduğu bir dönem olabilir. Köklü, sağlıklı aşk ve iş ilişkileri kurmak geliştirmek için güzel zamanlar.

YAY

İş yaşamınızda kontrollü, sistematik adımlar atmanız gerekiyor. Siz minicik bir sorumluluk alırsanız attığınız adımlar büyür ve sizi de büyütür. Günlük yaşamınıza dair hemen her konuda akıl ile gönlü bir etmeniz gerekir, yani inanmadığınız hiçbir şeyi yapmayın ve inandığınız işlerde de adanmışlıkla yola çıkın. Günlük yaşamın bu kadar zorladığı yegane kişi siz olabilirsiniz. İpleri elinize almak, sorumluluklarınızı üstlenmek size iyi gelecektir. Spor, beslenme alışkanlıklarınızı yenilemeniz bedensel enerjinizi destekleyerek günlük rutininize etki edebilir.

OĞLAK

Daha üretken olmak istiyorsanız bireysel keyif alanlarınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekir. Her şeyin bir amaca hizmet etmesi, bilindik şekilde işe yaraması şart değil. Hobilere, eğlenceye, seyahate vs. biraz vakit ayırın. Eğlenmeden, aşık olmadan, çocuklarla vakit geçirmeden hayattan verim beklemeyin. Kimin sizinle çatışma içinde olduğunu düşündüğünüzü bilmiyorum ama siz kendinizle çatışmaktan vazgeçtiğinizde yaşamınız daha eğlenceli, verimli ve ışıltılı hale gelecektir.

KOVA

Sizin yine aile, çevre konusunda uyum ve huzura ihtiyacınız olacaktır. Biraz duygu ve düşüncelerinizi serbest bırakın, yuvada hissettiğiniz insanlarla vakit geçirin. Onlara güvenmenin, onlarla vakit geçirmenin inanın hiçbir sakıncası yok. Ev-aile yaşamınızda düzenlemeler yapabilir, ev almak veya taşınmak isteyebilirsiniz. Kök korkularınızdan arınarak, duygu ve düşüncelerinizi kısıtlamaktan vazgeçin. Özel hayatınızda hareketlilik olabilecek, güçlü bağlar kurulabilecek bir dönemdesiniz.  

BALIK

Yakın çevrenizdeki kişilerle geleceğinizi etkileyecek yeni işlere başlamak isteyeceksiniz. Ölçüyü kaçırmadan, sınırlarınızı zorlamadan, gerçekçilikten kopmadan ilerleyin. Şu sıra seyahatler, eğitimler konusunda istekli olacağınız bir dönemden geçmektesiniz, harekete geçmekten kaçınmayın. Mali konularda ya da ilişkilerde problem yaşamaktan kaygı duyuyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde dürüstlük ve samimiyetten ayrılmayın. Ilımlı ve olumlu bir iletişim dili kullandığınızda, olumlu geri dönüşler almanız sürpriz olmayacak.

Gökyüzünü dinleyin.

Sevgilerimle.

Bireysel danışmanlık almak, eğitim duyurularından ve daha fazla paylaşımdan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz:

Instagram: @astrologseckinilbuga - @askinsifrelerikitap

Facebook: @seckin.ilbuga - @askinsifrelerikitap

Twitter: @seckinilbuga - @askinsifreleri