07.10.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:
Lucca'da kahvaltı keyfi Bu yeniliklerin yanı sıra Lucca'da her pazar açık büfe kahvaltı keyfi devam ediyor. Kafede sunulan kahvaltıda fındıklı kişnişli esmer ekmek, ev yapımı reçeller, Ege bölgesine özgü peynir çeşitleri, Bozcaada zeytini, pankek ve tartalette gibi seçenekler var. Londra'daki Deep Restaurant'ın şefi Christian Sandefeld, Lucca'nın mönüsünü yeniledi. Şef mönüde küçük tabaklara ve mezelere yer açtı. Mekandaki yeni yemekler arasında prosciuttoya sarılı fasulyeli roll, Sezar soslu tortilla tavuk salatası, isli alabalık salatası gibi lezzetler var. Nişantaşı'nın ünlü mekanı Salomanje, iki aylık bir aradan sonra yenilenen mönüsü ve dekorasyonu ile sezonu açtı. Öğlenleri set mönülere yer veren kafenin mutfağı deniz ürünlerinden çentik kebabına kadar uzanıyor. Sürekli fast food'la karın doyurmaktan sıkılanlar mekandaki ev yemeklerini deneyebilir. Salomanje mönüsünü ve dekorasyonunu yeniledi Hilton İstanbul The Roof Restaurant 17-27 Ekim tarihleri arasında Roma İmparatorluğu Lezzetleri Festivali'ne ev sahipliği yapacak. Roma İmparatorluğu'nun her döneminden esinlenerek hazırlanan mönü altı bölüme ayrılıyor: Sıcak-soğuk başlangıçlar, zeytinyağlılar, deniz mahsulleri, kırmızı et, makarnalar ve tatlılar. Roma İmparatorluğu Lezzetleri Festivali