Oynatma Listesi
HABERLER

Uzunköprü'de sağanak su baskınlarına neden oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trakya için kuvvetli yağış uyarısının ardından Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış su baskınlarını da beraberinde getirdi. Sanayi sitesinde onlarca iş yeri su altında kaldı. İlçede taşan dereler nedeniyle bazı köy yolları trafiğe kapatıldı.

Edirne Uzunköprü'de öğle saatlerinde başlayan sağanak sonrası çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

Uzunköprü Sanayi Sitesi’nde de çok sayıda iş yeri su altında kalırken, vatandaşlar iş yerlerine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı. Göle dönen yollarda araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Etkili olan yağmurda derelerin taşması nedeniyle Uzunköprü Kırkkavak, Beykonak ile Çöpköy kavşağı da trafiğe kapatıldı. Jandarma, şerit çekerek trafiğe kapatılan yollardan araçların ilerlemelerine izin vermedi. Bu köylere gidiş alternatif yollardan sağlanıyor. 

Uzunköprü Belediyesi ekipleri su basan iş yerlerinde boşaltma çalışması başlattı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER