Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Togg'da fiyat ve ön sipariş için tarihi belli oldu

Togg Gemlik ilçesinde bugün banttan indi. Cumhurbaşkanı tarihi günde açıklamalarda bulundu. Erdoğan 85 milyonun ortak gururu diyerek "Türkiye Yüzyılı'nın ilk fotoğrafı burada" ifadelerini kullandı. Erdoğan Togg'un ön siparişi ve fiyatı için de tarihi açıkladı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un fabrikası bugün Bursa'nın Gemlik ilçesinde banttan indi. Cumhurbaşkanı tarihi günde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: Bu anlamlı günde tek yürek olduğumuz tarihi bir açılışta buluşmamız nasip eden rabbime hamd semalar ediyorum. Millet olmak demek ortak bir geleceğe birlikte yönelmek demektir. Togg ortak bir hayali kurmayı bize yaşatan projenin adıdır. 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz. Bir tarafta kırmızı bir tarafta ise beyaz.  

"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN İLK FOTOĞRAFI TOGG"

Dün Ankara'da cumhuriyetin yeni asrına damga vuran Türkiye'nin Yüzyılı müjdesini milletimizle paylaştık. İşte Türkiye Yüzyılı'nın ilk fotoğrafı burada. Kimileri Togg'u akıllı cihaz olarak tarif ediyor. Ülkemizin dört bir yanından ve dünyanın çeşitli yerlerinden Togg'un başarısı için dua eden herkese teşekkür ediyorum. 85 milyonun ortak gururudur. Binlerce yıllık kadim bir geleneğin mirasçısı olarak bize yakışan budur. Biz dünyayı değiştiren öncülerin torunlarıyız. Bunun için bize küçük düşünmek asla yakışmaz. Bizim vizyonumuz geniş, inancımız tamdır.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER