Oynatma Listesi
HABERLER

Binlerce liralık iki telefonu yanlışlıkla çöpe attı! Tüm poşetler tek tek arandı

Antalya'nın Serik ilçesinde Hatice Karaca'nın yanlışlıkla çöpe attığı ve yaklaşık 100 bin lira değerinde olan 2 cep telefonu, belediye çalışanları tarafından bulunarak teslim edildi.

Boğazkent Mahallesi'nde yaşayan Hatice Karaca (60), sabah saatlerinde evindeki çöpleri konteynere atmak için dışarı çıktı. Geri döndüğünde 2 cep telefonunun olmadığını fark eden Karaca, telefonları yanlışlıkla çöpe atmış olabileceğini düşünerek önce komşularından, daha sonra Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yardım istedi.

Bunun üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tahliye merkezinde toplanan çöplerin içerisinde kayıp telefonların bulunması için çalışma başlattı. 2 cep telefonunu da sağlam bir şekilde bulan ekipler, telefon sahibi Hatice Karaca'ya arayarak haber verdi. Telefonlarını teslim alan Karaca büyük bir sevinç yaşarken, ekiplere teşekkür etti.

KOMŞULARIM VE BELEDİYE ÇALIŞANLARININ YARDIMIYLA TELEFONLARIM BULUNDU

Telefonlarını kaybedince çok üzüldüğünü belirten Hatice Karaca, "Sabahleyin elimde malzemeleri çöpe atmak için evden çıktım. Döndükten sonra bir baktım telefonlarım evde yok. Sonra telefonları kartonların içine koyduğumu ve yanlışlıkla çöpe attığımı hatırladım. Komşularımın ve belediye çalışanlarının yardımıyla telefonlarım bulundu ve teslim edildi. Yalnız yaşadığım için telefona çok ihtiyacım oluyor. Yurt dışındaki çocuklarımla, Ankara'daki yakınlarımla görüşüyorum. Çok üzülmüştüm ama şimdi çok sevinçliyim. Herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Boğazkent Mahallesi sorumlusu Yusuf Kurt ise, "Cep telefonlarını yanlışlıkla çöp konteynerine attığını söyledi. Biz de çöpleri topladığımız için anca kamyonu boşalttığımız zaman bakabileceğimizi söyledim. Daha sonra akşamüzeri kamyondaki çöpleri boşalttık ve bulduk kendisine teslim ettik" diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER