Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Uraloğlu ATLAS Projesi'nin kapanışında konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ATLAS Projesi'nin kapanış töreninde konuştu. Bakan Uraloğlu "Küresel ölçekli çalkantılar, yakın bölgemizde yaşanan çatışmalar Türkiye'nin önemini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Günümüzde gerçekleşen küresel ölçekli çalkantılar, yakın bölgemizde yaşanan çatışmalar ve sonrasında ortaya çıkan demografik hareketlilikte Türkiye'nin önemini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Türkiye, Avrupa'yı Asya'ya bağlayan Avrasya kuşağında merkezi bir duruma gelmiş, politik, güvenlik ve ekonomik açılardan büyük bir rol ve önem kazanmıştır” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Avrupa Birliği Müktesebatına Uyum Sürecinde Türkiye'nin Ulaştırma Mevzuatının Analizi (ATLAS) Projesi'nin kapanış töreninde konuştu. Bakan Uraloğlu, “Bu çalışma, Avrupa Birliği ile ulaştırma alanındaki münasebetlerimizi ilerletme noktasındaki samimiyetimizin bir göstergesidir. Aynı samimiyeti Avrupa Birliği'nden de beklediğimizi ve yüksek düzeyli diyaloglar ile bu alanda ilerleme kaydetmeyi arzuladığımızı belirtmek isterim” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER