Oynatma Listesi
HABERLER

14 Mart 2021 Günün Özeti Milliyet'te

14 Mart 2021 Günün Özeti Milliyet'te

Tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı'nın 14 Mart Tıp Bayramı törenine video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 salgınının "Bu süreç aynı zamanda sağlığa ve sağlık altyapısına yapılan yatırımın, ne kadar önemli, ne kadar gerekli olduğunu gözler önüne sermiştir. Hamdolsun ülkemizde, insanların ambulans dahi bulamadığı, hastane kapılarından geri çevrildiği, yaşlı bakım evlerinde ilgisizlikten öldüğü vahim görüntülerin hiçbirine meydan vermedik" dedi.

 

İngiltere'de polis, Suriye rejiminin lideri Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad hakkında terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği iddiasıyla ön soruşturma başlattı.

 

Facebook’tan aldatıcı reklam yapan ve badem, fıstık gibi ürünleri sipariş eden tüketiciye kırık leblebi ve mısır gönderen firmaya 114 bin lira ceza kesildi.

 

Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, armatör Bilal Kadayıfçıoğlu ve kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi ise yaralandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER