CaddeSurvivor'da Acun Ilıcalı deliye dönmüştü! Nagihan Karadere perde arkasını ilk kez anlattı

Survivor'da Acun Ilıcalı deliye dönmüştü! Nagihan Karadere perde arkasını ilk kez anlattı

11.10.2024 - 10:42 | Son Güncellenme:

Survivor denilince akla gelen isimlerden biri olan Nagihan Karadere canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl ekrana gelen Survivor All Star'da Acun Ilıcalı adeta deliye dönmüştü. Nagihan Karadere o anların perde arkasını anlattı.

Survivorda Acun Ilıcalı deliye dönmüştü Nagihan Karadere perde arkasını ilk kez anlattı

Survivor'ın olmazsa olmaz isimlerinden biri olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz yıl yarışmaya damga vurmuştu. Acun Ilıcalı yarışmada delirmiş, masaları devirmişti. Nagihan Karadere o anların perde arkasını ilk kez anlattı.

Haberin Devamı

Aramızda Kalmasın programına katılan Nagihan Karadere, "Kafamı böyle eğdim o an var ya mikrofonumu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek. Kafamı kaldırdığım an daha büyük bir kıyamet kopacak. Acun beyin şu hali tarihte yoktur. Acun beyin orada delirmesinin sebebi; Sercan çok komik bir arkadaşımız. Olmadık yerde olmadık espriler yapıyor. Tartışmanın üzerine herkes bırakıp gitti. Sercan dedi ki 'ben bu gidişle finali garantiliyorum' dedi. Biz kıs kıs gülmeye başladık. Acun bey de o gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan'ın söylemiş olduğu şakaya güldük. Acun bey o gülüşü görünce çileden çıktı. Acun bey dedim olayın gidişatına gülmedik Sercan'a güldük. Ondan sonra yumuşadı." dedi.

Haberin Devamı

Survivorda Acun Ilıcalı deliye dönmüştü Nagihan Karadere perde arkasını ilk kez anlattı

NAGİHAN AŞKIYLA İLGİLİ KONUŞTU

Ünlü isim aşk hayatıyla ilgili de konuştu. "Şu an aşığım. Gülleri hayatımdaki kişi verdi. Şu an ben çok mutluyum. Hayatımdaki insanı çok seviyorum." açıklamasında bulundu.

Survivorda Acun Ilıcalı deliye dönmüştü Nagihan Karadere perde arkasını ilk kez anlattı