Caddeİtalya'da evlenmişlerdi! Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz

İtalya'da evlenmişlerdi! Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz

16.10.2024 - 12:29 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adını duyuran ve sesiyle ön plana çıkan 29 yaşındaki Reynmen İtalya'da Emire Cansu Kurtaran ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Fenomen isim, eşi ile birlikte AVM'de görüntülendi. Çift, bir düğün organizasyonunun da Türkiye'de yapılabileceğini söyledi.

İtalyada evlenmişlerdi Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz

Reynmen adıyla tanınan fenomen Yusuf Aktaş, Emire Cansu Kurtaran ile uzun zamandır aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

30 Nisan'da evlilik teklifi alan Emire Cansu Kurtaran o anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ünlü çift 11 Ekim'de İtalya'da dünyaevine girdi.

(Reynmen) isimli Yusuf Aktaş, geçtiğimiz gün eşi Emire Cansu Kurtaran ile birlikte AVM'de objektiflere takıldı. İtalya’da gerçekleştirdikleri düğünle magazin gündemine damga vuran çift, dünyaca ünlü markalardan alışveriş yaptıktan sonra muhabirlerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Muhabirlerin düğünle ilgili sorularını yanıtlayan Aktaş, “Her şey tam hayal ettiğimiz gibi oldu, çok mutluyuz. Gerçekten hayallerimizi gerçekleştirdik,” ifadelerini kullandı.

"KISMET"

Çifte, Türkiye'de bir düğün organizasyonu planlayıp planlamadıkları sorulduğunda ise ünlü şarkıcı, “Öyle bir düşüncemiz var. Bakalım kısmet belki bir sürpriz de burada yapabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

İtalyada evlenmişlerdi Reynmen: Bir sürpriz de burada yapabiliriz