CaddeGökhan Alkan'dan aşk sorularına yanıt! Kalbinde biri var mı?

Gökhan Alkan'dan aşk sorularına yanıt! Kalbinde biri var mı?

05.10.2024 - 06:21 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan aşk hayatıyla ilgili açıklama yaptı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gökhan Alkan, "Hayatımda şu an kimse yok." dedi.

Gökhan Alkandan aşk sorularına yanıt Kalbinde biri var mı

SEÇKİN ŞENVARDAR - Kalp Atışı, Kraliçe ve Yasak Elma gibi birçok dizide rol alan Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıllarda Yasak Elma setinde tanıştığı Nesrin Cavadzade ile olan birlikteliğiyle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Aşkları dolu dizgin giden çift, evlilik yolundayken yollarını ayırma kararı almıştı. Gökhan Alkan, önceki gün Levent'deki bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazetecileri kapüşonlusuyla karşılayan Alkan, saçları ıslak olduğu için kapüşonu kapattığını söyledi. Oyuncu, "Çalışıyoruz, her şey yolunda. Senaryolar okuyoruz, en doğrusunu seçmeye çalışıyoruz. Başrol ve senaryoya çok dikkat ederim. İyi bir hikaye ve iyi bir senaryo derdindeyim. O yüzden ince eleyip sık dokuyorum." dedi.

Gökhan Alkandan aşk sorularına yanıt Kalbinde biri var mı

"HER OYUNCUNUN BÖYLE HAYALİ VARDIR'

Kendisinin de bir proje yapmak ve yönetmek gibi bir hayalinin olduğunu da dile getiren oyuncu, "Kendi kendime notlar alıyorum sık sık. Telefonum komple notlar ile doludur. Ama onu henüz senaryolaştırmak haddime değil. Henüz zamanı var, her oyuncunun da böyle bir hayali bence vardır. Bir proje yaparsam kendimi de oynatmak isterim ama." diyerek güldü.

Haberin Devamı

'ŞANSI KADINLAR VERİR ERKEK ŞANS VERDİĞİNİ ZANNEDER!'

Sakin bir hayat sürdüğünü de dile getiren Gökhan Alkan, "Çok sakin ve çok düzenli bir hayat sürüyorum. Kendi dünyamda kavrulup gidiyorum. Bol bol seyahat ediyorum." dedi. Uzun süredir bir sevgilisi olmayan ve tek görüntülenen Alkan, aşk hayatı ile ilgili sorulara ise, "Hayatımda şu an kimse yok. Sizin görmediğiniz yerlerde bir şey olabilir tabii ama şu an kalbimde kimse yok." dedi.

Oyuncu, "Şans veriyorsunuz ama değerlendiremiyor mu hanımlar?" sorusuna ise, "Şansı ben vermem ya. Erkek şans verdiğini zanneder hep. Ama kadın çoktan onu seçip o şansı vermiştir. Deniyoruz bir şeyler ama siz görmüyorsunuz." diye yanıt verdi.