25.01.2025 - 00:03 | Son Güncellenme:
HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025, 19. yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlara gedi. Ayşe ve Pınar arasındaki gerginlik konseyde de devam etti.
Survivor 2025'te haftanın üçüncü dokunulmazlığı oynandı. Kaybeden takım aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Peki, Survivor 3. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
Survivor'da Pınar ve Ayşe arasında gerilim yaşandı. Eleme adayı olan Pınar, konseyde adı çıktığı için arkadaşlarına tepki gösterdi.
Ayşe, takım arkadaşı aynı zamanda eleme adayı olan Pınar Saka için 'Ben Pınar gibi laf ebeliği yapmak istemiyorum. Şu an son çırpınışlarında. Haklı çıkacak bir yer bulmadıkça böyle sürekli seçenek değiştirmede. Yılan hikayesini bilir misiniz? Pınar, tam olarak o hikayedeki yılanın başı' dedi.
Pınar da ''Benim Sema fobim yok. Sema fırsatçı bir kadın. Burada olay fareli köyün kavalcısı Ayşe. Onu takip eden fareler. Ayşe için uykusuz geceler başlayacak. Ayağımı düşünüyorum. Canımın istediği oyuna çıkıyorum istemediğime de çıkmıyorum'' diyerek arkadaşlarına meydan okudu.
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Göksu olurken ikinci eleme adayı ise Pınar Saka oldu. Yarışmada 3. eleme adayı Sevgi, 4 .aday ise Ayşe oldu.
25 Ocak tarihli Survivor düellosunda bu akşam Ayşe, Göksu ile, Pınar ise Sevgi ile mücadele etti. Pınar ve Ayşe rakiplerini yenerek eleme potasından çıktı.
Survivor'da düello finalinde Göksu ve Sevgi karşı karşıya geldi. Nefes kesen oyunu Sevgi 5-1 kazandı. Bu sonuçla Survivor'dan elenen yarışmacı Göksu oldu.