CaddeDemet Akalın'ndan iki Masterchef yarışmacısına sert tepki! 'Bir an önce gitseniz'

Demet Akalın'ndan iki Masterchef yarışmacısına sert tepki! 'Bir an önce gitseniz'

18.10.2024 - 14:25 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye'de tartışmalar devam ediyor. Hakan'ın eleme adayı olarak Nigar'ı söylemesi sosyal medyada adeta olay olmuştu. Masterchef seyircisi olan ünlü şarkıcı Demet Akalın da bu duruma tepki gösterdi.

Demet Akalınndan iki Masterchef yarışmacısına sert tepki Bir an önce gitseniz

Masterchef Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde mavi ve kırmızı takım mücadele etti. Bu mücadelede kazanan taraf kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları eleme adayı olmamak için yeniden oyuna çıktılar. Dokunulmazlığı kazanan isim Hakan oldu. Hakan da eleme adayı olarak Nigar'ın ismini verdi.

Haberin Devamı

Uzun zamandır anlaşamadıkları bilinen Hakan ve Nigar arasında yine ipler gerildi. Nigar sitemkar bir şekilde elenmek istediğini dile getirdi aynı zamanda gözyaşlarını da tutamadı.

"BİR AN ÖNCE GİTSENİZ"

Hakan'a destek ise bir diğer yarışmacı Nevzat'tan geldi. Nevzat'ın Hakan'ı haklı bulması Demet Akalın'ın da dikkatini çekti. Instagram hesabından bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı sinirlerine hakim olamadı. Demet Akalın, "Nevzat ne uyuz bir tipsin sen. Hakan zaten... Kadın orada ağlıyor. Siz giderken iki tane dikili ağacı göstereceğim ben size. Bir an önce gitseniz." dedi.

HAKAN'A KAAN'DAN DESTEK

Instagram hesabından paylaşım yapan Hakan Dündar, "Düellolar benim yerim seviyorum bu etapta yarışmayı her defasında baklava hamuru açmak yorucu ama başarıyla sonuçlandı" yazdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Hakan'a tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar Hakan'ın elenmesini istediğini belirtti. Hakan'a destek ise yarışmacı arkadaşı Kaan'dan geldi.

Haberin Devamı

Demet Akalınndan iki Masterchef yarışmacısına sert tepki Bir an önce gitseniz

NİGAR YAŞADIKLARINI ANLATTI

Nigar, "Adapte olamıyorum hiçbir şeye. İnanın bana kardeşim bir kelime söyledi diye 10 senedir kardeşimi görmüyordum. İlk defa bu program sayesinde barıştım kardeşimle. Ben annemle 10 senedir konuşmuyorum. Zor şeyler yani benim için bunlar. Ben kavga edemiyorum. Benim babam alkolik bir adamdı. Bizi çok döverdi. Kavga bende çok korkunç bir şey içinde. Gerçekten bunu yenemiyorum. Çünkü çok zor büyüdük şefim. Benim babam 46 yaşında alkolden öldü. Sokaklarda yatardık. Bir şey olunca ben saklanma ihtiyacı duyuyorum." açıklamasında bulunmuştu.

 

 

Yazarlar