CaddeMasterchef Türkiye Hakan'ın paylaşımına tepki yağdı! Kaan'dan destek geldi

Masterchef Türkiye Hakan'ın paylaşımına tepki yağdı! Kaan'dan destek geldi

18.10.2024 - 10:57 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm heyecanıyla devam ediyor. Masterchef Türkiye'de iki anlaşamayan isim Hakan ve Nigar arasında gerilim sürüyor. Hakan'ın eleme adayı olarak Nigar'ı söylemesinin ardından bazı kullanıcılar yarışmacıya tepki gösterdi.

Masterchef Türkiye Hakanın paylaşımına tepki yağdı Kaandan destek geldi

Masterchef Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde Nigar, geçmişte yaşadıklarını anlatmış ve gözyaşlarını tutamamıştı. Hakan ve Kaan arasında sorun yaşayan Nigar, tartışmadan kaçma nedeni olarak geçmişte yaşadıklarından örnek vermişti.

Haberin Devamı

Daha sonra yarışmacılar dokunulmazlık oyununa çıkmıştı. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Hakan olmuştu. Hakan eleme adayı olarak Nigar'ın ismini vermişti. Nigar'ın tabak kazanmasına rağmen eleme adayı olarak isminin verilmesi sosyal medyada da tepki çekti.

KAAN'DAN DESTEK GELDİ

Instagram hesabından paylaşım yapan Hakan Dündar, "Düellolar benim yerim seviyorum bu etapta yarışmayı her defasında baklava hamuru açmak yorucu ama başarıyla sonuçlandı" yazdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Hakan'a tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar Hakan'ın elenmesini istediğini belirtti. Hakan'a destek ise yarışmacı arkadaşı Kaan'dan geldi.

Masterchef Türkiye Hakanın paylaşımına tepki yağdı Kaandan destek geldi