CaddeBarıştıkları söyleniyordu! Icardi'den Wanda Nara ile aile pozu

Barıştıkları söyleniyordu! Icardi'den Wanda Nara ile aile pozu

10.10.2024 - 16:03 | Son Güncellenme:

Galalasaray'ın yıldız futbolcularından Mauro Icardi, başarılı sporculuk kariyerinin yanında eşi Wanda Nara ile olan ilişkisiyle de sık sık magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklayan çift, bu sefer Arjantin de bir araya geldi.

Barıştıkları söyleniyordu Icardiden Wanda Nara ile aile pozu

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın, haftalar önce ayrılık haberleri gelmişti. Hatta Icardi'nin performans düşüklüğü buna bağlanıyordu.

Haberin Devamı

AYRILDIKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Temmuz ayında Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım." sözleriyle ayrılığı duyurmuştu.

BARIŞTILAR MI?

Ayrılık açıklaması ardından sakatlık yaşayan ve tedavisi için Arjantin'e giden Mauro Icardi, birkaç kez Wanda Nara ile bir araya gelmişti. Bu görüşmelerin ardından ikili hakkında 'barıştılar' iddiaları ortaya çıkmıştı.

YENİ PAYLAŞIM!

Mauro Icardi, ligde milli aranın başlamasıyla birlikte Arjantin'e gitti. Eşi ve çocuklarıyla bir araya gelip paylaşımlar yapan Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. İkiliden barıştıklarına dair resmi bir açıklama gelmese de bu fotoğraf iddiaları doğrular nitelikte...

Haberin Devamı

Barıştıkları söyleniyordu Icardiden Wanda Nara ile aile pozu