CaddeMauro Icardi ile ayrıldığını doğrulamıştı! Wanda Nara soluğu rapçi L-Gante'nin yanında aldı

Mauro Icardi ile ayrıldığını doğrulamıştı! Wanda Nara soluğu rapçi L-Gante'nin yanında aldı

11.07.2024 - 09:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara için boşanma iddiası gündeme gelmişti. Arjantinli model, sosyal medya hesabından ayrılığı duyurdu. Nara, ayrılık kararının ardından soluğu bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante'nin yanında aldı.

Mauro Icardi ile ayrıldığını doğrulamıştı Wanda Nara soluğu rapçi L-Gantenin yanında aldı

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara hakkında 'boşanma' iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Arjantinli model Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi de bırakmış ve ayrılık iddiaları güçlenmişti. Ünlü model, eşini sosyal medyadan yeniden takip etti.

'BOŞANMA' DAVASI AÇTI

Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Ciudad Magazine'in iddiasına göre ünlü futbolcuya boşanma davası açtı.

"BU KARARI UZUN ZAMANDIR VERMEK İSTİYORDU"

Arjantin basınına açıklama yapan Laura Ubfal ise Nara ve Icardi için, " Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi." ifadelerini kullandı.

WANDA NARA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yıldız golcüyle ayrıldıklarını doğruladı.

Haberin Devamı

Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.

RAPÇİYLE BULUŞTU

Arjantin’de bulunan Wanda Nara’dan beklenmedik bir hamle daha geldi. Pablo Layus’un iddiasına göre; Nara, bir dönem adının aşk dedikodularını karıştığı ve klibinde müstehcen sahnelerle rol aldığı rapçi L-Gante ile bir gece kulübünde buluştu.

Mauro Icardi ile ayrıldığını doğrulamıştı Wanda Nara soluğu rapçi L-Gantenin yanında aldı

VERDİĞİ KİLOLARLA DİKKAT ÇEKTİ

Mauro Icardi tüm bu iddiaların gölgesinde Galatasaray’ın Avusturya’daki kampına katıldı. Geçen sezon aldığı kilolarla eleştiri oklarının hedefi olan yıldız futbolcunun zayıflığı dikkat çekti. Icardi'nin de çevresine 'ayrılığı' doğruladığı öğrenildi.