Kültür Sanat‘Yaramaz Çocuklar’a İsviçre’den ödül

‘Yaramaz Çocuklar’a İsviçre’den ödül

27.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ahmet Necdet Çupur’un ilk uzun metraj filmi “Yaramaz Çocuklar” (Les Enfants Terribles) dünya prömiyerini yaptığı saygın belgesel festivali 52. Visions du Réel’den Jüri Özel Ödülü ile döndü.

‘Yaramaz Çocuklar’a İsviçre’den ödül

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ -Festival jürisi gerekçesinde ‘Yaramaz Çocuklar’ın trajik bir aile içi çatışmayı, samimi ve evrensel bir şekilde anlatması sebebiyle ödüle hak kazandığını açıkladı. Filmin Türkiye prömiyeri de mayıs ayında 40. İstanbul Film Festivali Ulusal Belgesel Yarışması’nda gerçekleştirilecek. Film, 20 yıl önce, kardeşleriyle benzer bir süreç geçirmiş ve eğitimine devam edebilmek için Antakya’daki Keskincik köyünden ayrılmış olan Ahmet Necdet Çupur’un kardeşlerine destek olmak için Fransa’dan köyüne dönüp onların yaşadıkları kayıt altına almasını konu alıyor.

KEŞFETYENİ
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'

Cadde | 29.04.2025 - 07:27

Şarkıcı Bayhan Gürhan trafik kazasında hayatını kaybeden babası Sabahattin Gürhan ile ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ateş düştüğü yeri yakar' dedi.

Yazarlar