Kültür SanatOsmanlı mutfağına bakış

Osmanlı mutfağına bakış

24.03.2025 - 07:02 | Son Güncellenme:

VakıfBank Kültür Yayınları’nın çalıştay serisinin dördüncü cildi “Osmanlı Mutfak Kültürü: Saraydan Halka, Klasikten Moderne” yayımlandı.

Osmanlı mutfağına bakış

Kitap, Osmanlı mutfağının farklı dönemlerinde ve coğrafyalarında ortaya çıkan yemek alışkanlıklarını, kültürel etkileşim ve değişimleri, temel gıdalardan lüks tüketime geçişi konu alıyor. 11 makalenin bulunduğu kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Arif Bilgin ve Dr. Ömer Faruk Can üstleniyor.

KEŞFETYENİ
Yağmur Yüksel ödüllere doymuyor! 'En Başarılı Kadın Oyuncu' seçildi
Yağmur Yüksel ödüllere doymuyor! 'En Başarılı Kadın Oyuncu' seçildi

Cadde | 23.03.2025 - 12:22

Son zamanların popüler oyuncularından Yağmur Yüksel, ödüle layık görüldü.

Yazarlar