Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | Yıldız Öz Samaha'dan Pembe Burger ve Turşu TarifiYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, yemek kültürünün iki önemli şehri olan Hatay ve Mardin mutfağından seçme lezzetleri tek kitapta topladığı "Yıldızlı Tarifler" kitabının yazarı Yıldız Öz Samaha ile birlikte mükemmel turşu yapmanın püf noktalarını; çocukların ve yetişkinlerin çok seveceği sağlıklı pembe burger tarifini paylaştı. Keyifli seyirler!
Yıldız Öz Samaha ile "Yıldızlı Tarifler"i konuştukYıldız Öz Samaha Amerika’dan ve Avrupa’dan birçok lezzet tutkununun dikkatini çeken “Yıldızlı Tarifler” kitabı ile unutulmaya yüz tutmuş birçok lezzeti okuyucusuna sundu. Peki, Yıldız Öz Samaha kimdir, gastronomiye olan ilgisi nasıl başladı gibi daha birçok sorunun cevabını PembeNar'dan Gülşah Karaman'a yanıtladı.