Kütür kütür biber turşusu için kavanoza 5-6 adet atın! Erimeden taş gibi kalıyorTurşu, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve özellikle kış aylarında sofralarda sıkça yer alır. Biber turşusu ise, hem lezzetli hem de pratik bir seçenek olarak tercih edilir. Ancak, birçok kişi biber turşusunun kıvamını ve dokusunu koruyarak, uzun süre boyunca sağlıklı bir şekilde saklanmasının nasıl sağlanacağı konusunda zorlanır. İşte kütür kütür biber turşusunun sırrı...
Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | Yıldız Öz Samaha'dan Pembe Burger ve Turşu TarifiYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, yemek kültürünün iki önemli şehri olan Hatay ve Mardin mutfağından seçme lezzetleri tek kitapta topladığı "Yıldızlı Tarifler" kitabının yazarı Yıldız Öz Samaha ile birlikte mükemmel turşu yapmanın püf noktalarını; çocukların ve yetişkinlerin çok seveceği sağlıklı pembe burger tarifini paylaştı. Keyifli seyirler!