Evde kokusuz hamsi için kağıt yöntemi! Her zerresini emiyor, hem pratik hem lezzetliKaradeniz’in gözbebeği, sofralarımızın vazgeçilmezi olan hamsi, kağıtta pişirildiğinde hem pratik hem de sağlıklı bir tarife dönüşür. Kağıt tüyosu, balığın lezzetini ve suyunu içinde hapsederek yumuşacık ve nefis bir yemek yapmanızı sağlayacak. İşte yöntemi.
Sarmayı pişirirken tabak yerine bunu koyun! Hiç dağılmıyor, lezzeti katlandıkça katlanıyorİncecik sarılmış zeytinyağlı yaprak sarmaya kim hayır diyebilir ki! Hemen herkesin severek tükettiği yaprak sarması yapımı zor yemeklerden biri. Bu yüzden yapımı sırasında bazı püf noktalar hayat kurtarıcı olabilir. İşte yaprak sarmanızın hem dağılmasını engelleyen hem de daha lezzetli olmasını sağlayacak o yöntem.