Baklagilleriniz asla böceklenmeyecek! İş bitiren üçlü: Defne, tuz ve sarımsakMutfağınızdaki bakliyatları korumanın en iyi yollarını biliyor musunuz? Özellikle yeşil mercimek gibi besleyici ve sık tüketilen bakliyatların uzun süre taze kalması için doğru saklama yöntemlerini bilmek çok önemli. İşte böceklenme derdinden kurtaran yöntemler.
Son kullanma tarihi geçse de kullanın! 3 faktöre dikkat: Eritip 10 dakika bekletinHamurun kabarmasına yardımcı olan ve kabarık, lezzetli ekmekleri ve hamur işlerini yaratan sihirli dokunuşu sağlayan maya, fırıncılıkta önemlidir. İster deneyimli bir fırıncı ister mutfakta acemi olun, mayanın nasıl doğru bir şekilde saklanacağını anlamak, gücünü korumak ve başarılı pişirme sonuçları elde etmek öğrenmeniz gereken ilk detay olmalı. Haberimizde, yaş mayayı saklamak için en iyi yolları anlattık.