Alabalık Nasıl Soslanır? Tavada Ve Fırında Nasıl Pişirilir?Alabalık esasen tatlı su balığı olması nedeniyle sofralarda her dönem yer bulabilen, doğal yağlar açısından zengin, lezzetli ve oldukça doyurucu olan bir balık türüdür. Az kılçıklı olması nedeniyle kolay bir şekilde temizlenip yenilebilmektedir. Sizin için alabalığın nasıl soslandığını, fırında ve tavada nasıl pişirildiğini derledik.
Uskumru Balığı Nasıl Soslanır? Tavada Ve Fırında Nasıl Pişirilir?Uskumru bir çeşit deniz balığı olup uskumrugiller familyasına ait olan çok lezzetli bir balık çeşididir. Türkiye’de çok sayıda yetişen uskumru bakışı, mavi ve yeşil bir renge sahiptir. Yaklaşık olarak 30 cm boyunda olan uskumru, yaklaşık olarak 100-120 gram ağırlığına sahiptir. Uskumru balığı nasıl soslanır tüm detayları ile derledik.