Restorana gitmeye hiç gerek yok! Dışı çıtır, içi yumuşacık: Sodalı soğan enfes oluyor
Restorana gitmeye hiç gerek yok! Dışı çıtır, içi yumuşacık: Sodalı soğan enfes oluyorKızartılmış soğan birçok yemeğin yanına atıştırmalık olarak servis edilebilir ve yemeklerin lezzetini artırır. Peki, soğanları kızartırken soda eklediğinizde çıtır çıtır soğanlar elde edeceğinizi söylesek? İşte altın renginde kızarmış soğanlar için pratik yöntem.
12.03.2024Püf Noktası
Bugün ne pişirsem? - 15 Nisan günün menüsü
Bugün ne pişirsem? - 15 Nisan günün menüsüGünün menüsünde bugün diyeti falan kenara koyuyoruz. Ne pişireceğinize karar veremiyorsanız, günün akşam yemeği menüsünde sizin için hayır diyemeyeceğiniz tarifler seçtik.