Balkondan mutfağa tarım
Balkondan mutfağa tarımKorona virüsün de etkisiyle evlerde daha fazla zaman geçiren kişiler balkon tarımına yönelirken, Yaşar Üniversitesi Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ruhan Aşkın Uzel, sürdürülebilirlik kavramının günlük hayatın önemli bir parçası haline geldiğinden bahsederek, balkon tarımı hakkında önemli bilgiler verdi.
23.01.2022Püf Noktaları
Süper gıdaları bol bol tüketin
Süper gıdaları bol bol tüketinYaşar Üniversitesi MYO Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ruhan Aşkın Uzel, marketlerde ve pazarlarda kolaylıkla bulunabilecek süper gıdaların neler olduğunu anlattı.
6.07.2018Ege
Et tüketimi büyük risk oluşturuyor
Et tüketimi büyük risk oluşturuyorKurban Bayramı’nı sağlıkla geçirmenin yolu, doğru beslenmekten geçiyor.
31.08.2017Ege